El Club de Rugby Sant Cugat celebrarà els seus 30 anys amb una vintena d'actes

En la presentació del programa d’activitats i el nou logotip, al claustre del Monestir, hi han assistit prop d’un centenar de persones

Amb un total de 18 activitats formatives, solidàries, esportives i socials, el Club de Rugby Sant Cugat celebrarà els seus 30 anys d’història durant el 2017. Aquest divendres, 3 de febrer, al vespre, el club ha presentat el programa d’actes i el nou logotip, al claustre del Monestir, amb prop d’un centenar de persones.

El president del CR Sant Cugat, Mauri Benito, ha explicat els inicis i la història de l’entitat i ha assenyalat que “fer 30 anys és molt important perquè amb 30 anys ja ets una persona adulta”. Benito ha agraït el treball dels expresidents, Miquel Caruda (fundador), Kik Godàs, Eduardo Forman i Joan Pradas, “perquè ens han portat fins aquí”.

L’escola de rugbi, un referent

Benito ha destacat que “el club travessa un bon moment. El 2016 hem aconseguit el local social, una altra fita que necessitàvem i, esportivament estem perfecte, amb una escola molt potent que és un referent. És l’enveja de molts clubs, pel volum de jugadors -520- i per la qualitat dels nostres equips”. El president santcugatenc també ha agraït la confiança dels patrocinadors del club, BDO i Solventis, i dels col·laboradors, l’Ajuntament de Sant Cugat i l’associació Sant Cugat Creix.

Rovira: “Des de l’Ajuntament estem molt orgullosos del CR Sant Cugat”

Mauri Benito, Eloi Rovira i María Bardají, en la presentació del 30è aniversari. FOTO: Ale Gómez

El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Eloi Rovira, ha felicitat el club per la feina ben feta durant aquests 30 anys. Rovira ha dit que “des de l’Ajuntament estem molt orgullosos d’un club com el CR Sant Cugat perquè sou un referent dins i fora del camp. Sou una entitat molt consolidada a Sant Cugat. El rugbi és pioner en el món dels valors”.

L’acte ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d’Esports de Sant Cugat; Mauri Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat, i María Bardají, community manager del 30è aniversari de l’entitat esportiva i també jugadora del primer equip femení del club. La presentació també ha comptat amb la presència dels expresidents Kik Godàs i Joan Pradas; el president de Sant Cugat Creix, Albert Salarich; el president del Sant Cugat Esport FC, Llorenç Santasusagna, i de la regidora d'ERC-MES, Mireia Ingla.

Després de la presentació, els assistents han brindat amb una copa de cava del 30è aniversari del CR Sant Cugat, que l’han anomenat Tercer Temps.

Programa d'actes del 30è aniversari

Sessions formatives:

-17 de febrer: Taula rodona sobre l’esport per a veterans. Dr. Bardají i Robert Savé.

-8 de marc: Alimentació del nen esportista, a càrrec de la dietista nutricionista Núria Llata Vidal.

-12 d’abril: Alimentació per millorar el rendiment, a càrrec de la dietista nutricionista Núria Llata Vidal.

-11 de maig: Conferència de l’estudi en l’esport de veterans, a càrrec de la Dra. Coral Santfeliu. Beneficis de l’esport de contacte.

Activitats solidàries:

-5 de març: Participació del club a la caminada Magic Line Sant Joan de Déu, a Barcelona. És una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu en favor de les persones que es troben en situació vulnerable. 30 persones del CR Sant Cugat caminaran 30 quilòmetres per commemorar els 30 anys del club.

-6 de maig: Torneig benèfic de rugbi per a la donació de medul·la òssia a la Fundació Josep Carreras.

-Juny: Conferència del Alto Comisionado de las Naciones Unidas para los Refugiados (ACNUR).

-4 de juny: Cuines del Món a la ZEM La Guinardera.

-Encara sense data: Torneig femení solidari de rugbi.

Activitats esportives:

-18 i 19 de març: Torneig d’Escoles de rugbi Juan Meca.

-15 d’abril: Triangular sub-18 de rugbi.

-3 i 4 de juny: Torneig Sub-16 Ciutat de Sant Cugat de rugbi.

-9 de setembre: Partit del primer equip del CR Sant Cugat contra el CR Complutense Cisneros, de Madrid.

-23 de setembre: Torneig Quadrangular entre el Matusalem XV, un equip de Califòrnia, un de San Sebastián i els King's Pebrots de Barcelona.

Activitats socials:

-Finals de juny, coincidint amb la Festa Major de Sant Cugat: Exposició dels 30 anys del CR Sant Cugat a la ZEM La Guinardera.

-30 de juny: El club lliurarà una insígnia a les 30 persones que han marcat la història del CR Sant Cugat.

-1 de juliol: Festa final de temporada.

-6 d’octubre: En un taulell s’exposaran els noms de tots els capitans de l’entitat, en una iniciativa que tindrà continuïtat.

-15 de desembre: Festa final del 30è aniversari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem