Arriben les primeres Milles de Valldoreix amb 460 inscrits

La cursa que, per primera vegada, serà mixta donarà el tret de sortida aquest dissabte, 25, a les 9.30 h del matí, davant el Complex Esportiu de Valldoreix

Fins a 460 persones s'han inscrit en la primera edició de les Milles de Valldoreix. Una cursa que dona continuïtat a les 5 Milles Femenines que s'havien fet en els últims 13 anys. D'aquests, 143 són dones, 132, homes i 185 nens i nenes. 

La cursa, que donarà el tret de sortida a les 9.30 h del matí des de davant del Complex Esportiu de Valldoreix, oferirà un format de dues curses, una de 3 i l'altra de 5 milles.

Tot i que les inscripcions ja estan tancades, l'EMD de Valldoreix, organitzadora de l'acte amb la col·laboració del Complex Esportiu, permetrà la inscripció, de manera gratuïta, per als infants que hi vulguin participar minuts abans de la cursa. Després de la cursa, l'organització lliurarà un xec de 1.000 euros a la Comissió Veritat Memòria i Reconciliació de les Dones Colombianes a l'Exterior.

La primera edició d'aquestes Milles Femenines però, ha arribat amb certa polèmica. I és que si per una banda el govern de l'EMD es mostrava satisfet, durant la junta de veïns d'aquest dijous, 23 de març, de l'alta participació, els membres de l'oposició mostraven la seva disconformitat amb el nou format de la cursa. En aquest cas, des de la CUP-PC i ERC-MES recalcaven que hagués valgut la pena mantenir el format de la cursa femenina, en tractar-se d'una prova especial per a Valldoreix i amb la dona com a protagonista. 

Afectacions al trànsit

La cursa donarà el tret de sortida a les 9.30 h del matí. Des de llavors i fins que es doni per finalitzada, hi haurà afectacions al trànsit. 

Així doncs, a mesura que la cursa vagi avançant pels carrer de Valldoreix s'anirà tallant i obrint el pas al trànsit rodat. 

Recorregut de les 3 milles: 

Recorregut de les 5 milles: 

Els horaris de la matinal atlètica:

- 9.30 hores: Cursa 3 Milles (4.828 metres) i 5 Milles (8.046 metres).

-11 hores: Cursa Infantil 1 (categories infantil i cadet). 1.600 metres.

-11.20 hores: Cursa Infantil 2 (categoria aleví). 1.000 metres.

-11.30 hores: Cursa Infantil 3 (categories benjamí i prebenjamí). 600 metres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem