L'Atlètic Junior peca d'encert i és a dos punts del descens

Els blau-i-negres es veuen superats per 0-3 davant un efectiu Atlètic Prat Delta i encadenen només una victòria en els últims 5 partits a la Segona Catalana

L'Atlètic Junior perd 0-3 amb l'Atlètic Prat Delta en un partit igualat i disputat que ha marcat l'efectivitat dels visitants. Els dos equips han tingut oportunitats per endur-se el partit, però els visitants han competit millor els 90 minuts i han sabut aprofitar les seves opcions.

Aquesta derrota deixa a l'Atlètic Junior 10è amb 29 punts, però només a 2 punts del descens, que el marca l'Olivella, en 14a posició i amb 27 punts, Fontsanta-Fatjó i Atlètic Vilafranca també tenen 27.

Els santcugatencs passen per un mal moment de la temporada, ja que dels últims 5 partits, només han guanyat 1, la golejada de l'últim partit a casa davant el Molins de Rei per 9 a 0.

Més info: L’Atlètic Junior torna al triomf amb una golejada per 9 a 0 al Molins de Rei

D'altra banda, l'Altètic Prat Delta aconsegueix la cinquena victòria consecutiva i, ara mateix, comparteix liderat amb el Sant Cugat amb 46.

Els visitants, superiors en línies generals

Tot i el resultat, des de l'inici l'Atlètic Junior ha anat a pressionar la porteria rival i ha volgut tenir la pilota, cosa que els primers 5 minuts de partit ha aconseguit. Tot i això, a partir d'aquell moment, l'Atlètic Prat ha començat també a tenir el control de la pilota i el partit s'ha equilibrat.

Amb el pas dels minuts, s'ha començat a veure més còmode en el terreny de joc als del Prat i s'ha començat a produir el joc més al camp dels locals. L'Atlètic Prat ha volgut tenir més la pilota, i el Junior sortir al contraatac. Tot i el petit domini visitant, que no s'ha traduït amb gaires ocasions, al minut 32, l'Atlètic Junior ha tingut una claríssima ocasió per posar-se per davant amb un cop de cap de David Bartumeus, sol dins l'àrea, que no ha dirigit bé i ha marxat fora.

Els santcugatencs han tingut ocasions per posar-se per davant, però a l'altre costat l'Atlètic Prat no s'hi ha arronsat i també ha tingut arribades de perill, una d'elles al minut 20 amb un bon xut des de fora de l'àrea.

Entre el minut 30 i el 40 l'Atlètic Junior ha tingut moments de domini, tot i això en un dels contracops de l'Atlètic Prat, al minut 42 ha un jugador ha recollit la pilota dins l'àrea després d'una aturada del porter local i ha fet el primer del partit just quan semblava que l'Altètic Junior estava millor en el partit.

Amb el gol, s'ha arribat als últims instants de la primera part amb els visitants amb confiança i a la represa s'ha notat. Només entrar al terreny de joc, l'Atlètic Prat ha tingut un xut al pal després d'una falta directa que ha sorprès a tothom i que ha estat a punt de suposar el 0-2.

L'efectivitat clau en la victòria visitant

Amb l'embranzida del gol, l'Atlètic Prat ha tingut els millors moments del partit i amb una centrada per la banda, Sergio Preciado, ha fet el 0-2 al minut 52 de partit.

Tot i el gol, els santcugatencs no s'han rendit i ho han seguit intentant i inclús han tingut ocasions per reduir distàncies, però l'efectivitat dels visitants ha marcat el partit. Els visitants s'han defensat del resultat, però el Junior no ho ha aprofitat per pujar les línies i fer que el partit es jugués en camp contrari.

L'Atlètic Junior ha tingut oportunitats, de tant en tant i la més clara de la segona part ha estat d'Àlex Almansa que, al minut 63, ha fet una jugada per la banda dreta i s'ha plantat davant el porter, però no l'ha pogut superar.

Amb això, els visitants també han aprofitat les seves oportunitats a la contra, davant un Atlètic Junior que ho seguia intentant. Tot i això, al minut 71 Gerard de Garcia, ha estat expulsat per una entrada sobre un rival i l'àrbitre li ha ensenyat la segona groga.

Amb 10, també ha tingut moments de bones combinacions, però no ha tingut tantes oportunitats com a la primera part i amb 0-2. Els visitants han arribat amb comoditat a la porteria rival i en una contra, Ismael Cabello, al minut 81, ha tancat el partit amb el 0-3, amb un bon xut per l'escaire esquerre de la porteria de Carlos Martínez.

Els últims 10 minuts han servit a l'Atlètic Prat per defensar el resultat, i endur-se al final una clara victòria, no tant en joc, sinó en resultat.

Propera jornada el cinquè derbi santcugatenc de la temporada a la Segona Catalana, Sant Cugat - Atlètic Junior

El pròxim partit de l'Atlètic Junior serà al camp del Sant Cugat, un partit en què els dos equips es jugaran molt, el Sant Cugat, continuar líder i, l'Atlètic Junior, no entrar en zona de descens.

En el derbi de la primera volta, els de Joan Garcia, es van imposar per un resultat de 0 a 2.

Més info: El Sant Cugat Futbol Club guanya el derbi al camp de l'Atlètic Junior

Alberto Morales: "Un derbi sempre és un partit diferent, més enllà dels tres punts en joc"

L'entrenador de l'Atlètic Junior, Alberto Morales, ha analitzat el derbi contra el Sant Cugat de la propera jornada: "Quan jugues contra un equip com el Sant Cugat saps que és molt complicat perquè és un molt bon equip. Serà un partit molt complicat perquè van primers i s'estan jugant l'ascens directe. Porten molt temps sense perdre i encaixen pocs gols i després adalt són molt contundents. Haurem de fer un gran treball defensiu".

I també ha destacat el que suposaria guanyar el derbi: "Suposa una motivació extra per poder guanyar un derbi i és un partit diferent. No deixen de ser 3 punts més, però per als jugadors d'aquí són molt especials.

Alberto Morales: "El partit d'avui es tradueix en el fet que ells han materialitzat les seves ocasions i nosaltres no"

Després del partit, el tècnic també ha analitzat la derrota: "L'efectivitat i la contundència a les àrees és el que marquen els partits i quan vens en una dinàmica no tan positiva com la d'ells, i a més, quan la tenen la fiquen, marca el partit. Nosaltres també hem tingut les nostres opcions i control de joc per emportar-nos el partit. Ells han tingut poques opcions i les han ficat".

Sobre el joc de l'equip ha dit que "som un equip que generem, ens agrada tenir la pilota i arribem a la porteria rival amb molts jugadors i amb possibilitats de fer gol. El que està marcant aquest any és que de vegades no hem tingut sort de cara porteria".

Derbi Valldoreix FC - Sant Cugat FC. FOTO: Bernat Millet