Ballester i Massana, segon i tercera en el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica

Els representants de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ho han fet en la en prova dels 10 quilòmetres marxa, en les categoria júnior i juvenil

Gabriel Ballester Tataret i Àngels Massana Banquells, de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, han pujat al podi en el 85è Campionat de Catalunya Absolut de Marxa Atlètica en Ruta, aquest diumenge, 12 de febrer, a Mataró. Ho han fet en la en prova dels 10 quilòmetres marxa. Ballester, de 17 anys, ha estat segon en la categoria júnior amb un temps de 49 minuts i 6 segons, i Massana, de 16 anys, tercera, en juvenil, amb una marca de 57.25.

Tres podis locals més

A la mateixa matinal atlètica, però corresponent al Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró, Nil Casas Duatis i Noa Rodríguez, també atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat, han aconseguit la victòria en les curses de 3 km. Casas, de 12 anys, ho ha fet en la categoria infantil masculí, amb un registre de 16.29, i Rodríguez, de 13 anys, en la cadet femení, amb un temps de 16.07.

També cal destacar l'actuació d'Alejandro Acedo Marín, de 13 anys, que en la distància de 5 quilòmetres i en la categoria cadet masculí, ha finalitzat segon amb una marca de 27.10. Acedo també és atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem