Cinc podis del Club Muntanyenc Sant Cugat al Campionat de Catalunya Juvenil

Jaël Bestué, de 15 anys, ha guanyat dos títols i, a més, ha aconseguit el rècord d'Espanya juvenil en la prova dels 200 metres, amb un registre de 24.43

Quatre medalles d'or i una de bronze. Aquest és el balanç de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat en el 31è Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta. Jaël Bestué, de 15 anys, ha guanyat dos títols i, a més, ha aconseguit el rècord d'Espanya juvenil en la prova dels 200 metres, amb un registre de 24.43, millorant en 4 centèsimes l'anterior rècord que datava de l'any 1985. L'atleta santcugatenca també s'ha adjudicat la prova dels 60 metres, amb una marca de 7.71, que ha estat rècord del campionat.

Carla Morral ha guanyat els 800 metres, amb un temps de 2.17.02, i Gabriel Ballester s'ha imposat en els 3.000 metres marxa, amb un temps de 13.32.33. Finalment, Daniel Toro ha finalitzat tercer en la disciplina de triple salt, amb 13.58.

González: “Els resultats són immillorables”

Manel González, director tècnic esportiu de les seccions del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha qualificat d' “immillorable” l'actuació dels atletes juvenils en aquest Campionat de Catalunya. Respecte als dos títols i el rècord d'Espanya de Jaël Bestué ha assenyalat que aquesta atleta de Sant Cugat “té un recorregut espectacular”.

Més podis d'atletes de Sant Cugat

L'atleta santcugatenca del FC Barcelona, Tania del Cerro, s'ha coronat campiona de Catalunya en salt de perxa, amb un salt de 3.66, sent rècord del campionat.

Martí Pagès (Joventut Atlètica Sabadell) ha guanyat els 400 metres, amb un registre de 51.47. Marc Salvatella (FC Barcelona), per la seva banda, ha estat segon en salt d'alçada.

El CM Sant Cugat, quart de 41 clubs

Per clubs, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha acabat en la quarta posició de 41 clubs, amb 53.5 punts, per darrere de l'AA Catalunya, el JA Sabadell i el FC Barcelona.

El 31è Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta s'ha celebrat aquest diumenge, 21 de febrer, a Sabadell.

Dos podis al català de marxa atlètica

Noa Rodríguez i Ignacio Villegas, del Club Muntanyenc Sant Cugat, han finalitzat segona i tercer en el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta Individual i per Equips. Noa Rodríguez ha estat subcampiona en categoria infantil femení, després de recórrer 3 quilòmetres amb un temps de 16.18. Ignacio Villegas ha estat bronze en cadet masculí, després de fer 5 quilòmetres amb una marca de 27.37.