Brillant victòria per a la UE Sant Cugat davant el segon, l'AE Boet Mataró

El conjunt santcugatenc està només a 1 punt del tercer classificat, el CB Vic

UE Sant Cugat: J. Riera (15), A. Sanahuja (8), J. Costa (5), R. Cosials (10) i E. Bas (21) –cinc inicial– B. Llanso (7), D. Pascual (9), O. Centelles (12), C. Esquerrer (16), JP Reyes (24) i P. Soler (25).

AE Boet Mataró: C. Canals (5), M. Hermoso (7), J. Corella (14), I. Pavkovic (16) i M. Rubio (26) –cinc inicial– E. Vázquez (1), T. Smith (6), D. Naharo (9), J. Franch (13) i M. Forcada (33).

Jornada: 17a jornada de lliga del grup 1 de Copa Catalunya de bàsquet masculí.

Instal·lació: Pavelló 1 de la ZEM rambla del Celler.

Públic: 150 espectadors.

Els vermells-i-negres han aconseguit superar a un rival molt dur

Una de les jugades del partit FOTO: Lali Álvarez

La UE Sant Cugat ha superat amb una impecable victòria al AE Boet Mataró, que fins ara anava segon a la classificació. Els vermells-i-negres han sumat dos punts a la classificació (28 en total) i estan només a 1 punt del tercer classificat, el CB Vic.

Els jugadors de Cesc Senpau han anat per davant durant tot el partit. El conjunt santcugatenc ha combinat minuts de molt bon joc amb bones defenses. En el 1r quart, tots dos equips anaven constantment molt igualats fins a deixar el marcador a 18-18 i un triple i una jugada dels locals els ha permès guanya el 1r quart (23-18).

Ja en el 2n quart, els santcugatencs, han aconseguit treure més avantatge fins a deixar el marcador a 32-26. Poc ha faltat perquè els jugadors de l'AE Boet Mataró s'apropessin al marcador amb 3 punts de diferència (35-32). Els locals han reaccionat i han guanyat el 2n quart amb 5 punts d'avantatge (45-40).

Bones defenses

La UE Sant Cugat ha fet molt bones defenses FOTO: Lali Álvarez

En el 3r quart els vermells-i-negres han defensat molt bé i els visitants han fallat alguns tirs. Amb el marcador a 56-43, els santcugatencs han començat a atacar al rival fins a arribar a una diferència de 18 punts al marcador fent-se amb el quart (70-52).

Quan la victòria començava a estar clara per als locals, en el 4t quart els locals han afluixat una mica i els visitants han aconseguit encertar més els tirs. El conjunt santcugatenc ha tornat a defensar molt bé i a encertar els tirs sentenciant el partit amb 15 punts de diferència en el marcador (84-69).

Cesc Senpau: "El millor partit de la temporada"

El conjunt santcugatenc ha aconseguit una victòria brillant FOTO: Lali Álvarez

Cesc Senpau, entrenador de la UE Sant Cugat, ha fet un balanç molt positiu afirmant que "hem fet el millor partit de la temporada, ja que hem estat tota l'estona molt còmodes, defensant i atacant".

L'entrenador ha destacat que està molt content perquè "els jugadors estan en una dinàmica molt positiva de treball, ens estem creient capaços de qualsevol cosa i acabem de guanyar al primer i al segon de la lliga consecutivament".

Senpau ha assenyalat que "per un equip com nosaltres és un mèrit i avui és per felicitar molt a tota la plantilla".