La UE Sant Cugat guanya còmodament a casa i supera a un bon CB Artés

El conjunt santcugatenc ha guanyat 8 dels 12 partits de lliga

UE Sant Cugat: P. Reyes (24), J. Riera (15), A. Sanahuja (8), J. Costa (5) i R. Cosials (10) –cinc inicial– B. Llanso (7), D. Pascual (9), CJ. Antonio (14), O. Centelles (16), E. Bas (21) i P. Soler (25).

CB Artés: S. Carrión (11), J. Pujolreu (15), R. Portella (24), E. Boja (23) i J. Carceller (55) –cinc inicial– L. Ortiz (4), O. Sensat (7), J. Burges (9), C. Jorda (10), A. Illa (12) i X. Balaguer (14).

Jornada: 12a jornada de lliga del grup 1 de Copa Catalunya de bàsquet masculí.

Instal·lació: Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 100 espectadors.

Victòria pels vermells-i-negres

UE Sant Cugat 85 - CB Artés 70 FOTO: Ale Gómez

La UE Sant Cugat ha superat amb una important victòria al CB Artés, que fins ara anava segon a la classificació. El resultat permet al conjunt local situar-se provisionalment en la 7a posició, amb un balanç favorable de 8 victòries i 4 derrotes.

Els jugadors de Cesc Senpau han combinat minuts de molt bon joc amb d'altres de desconcert. En el 1r quart ha aconseguit un màxim d'avantatge de 7 punts (16-9). El primer quart ha estat clarament de la UE Sant Cugat.

El 2n quart també ha estat dels locals amb un avantatge de 12 punts de cara al color visitant. El conjunt del Senpau ha estat brillant a base de bones combinacions i encert en el tir (39-27).

Penúltim partit de la primera volta

Una imatge del partit. FOTO: Ale Gómez

En aquest penúltim partit de la primera volta, el conjunt local mai ha arribat a estar per sota del marcador. Ja en el 3r quart, ha sigut on ha vingut la tensió entre els dos equips, sobretot de l'equip contrari. Amb una falta rebuda i no xiulada per part de l'equip visitant, s'ha arribat a l'expulsió de l'entrenador A. Mañosas, del CB Artés. Finalment el marcador s'ha quedat en un bon 67-43, amb 24 punts d'avantatge per part dels locals.

Ja en el 4t quart, els vermells-i-negres, ha decaigut una mica fins que el color visitant ha fet 20 punts mentre que els locals només n'han fet 12 (79-63). Ràpidament, els locals han reaccionat i han sentenciat el partit amb la victòria i 15 punts d'avantatge (85-70).

Senpau fa un bon balanç del partit

Cecs Senpau, entrenador de la UE Sant Cugat, ha fet bona lectura del joc dels seus afirmant que "estic content que el treball defensiu l'hem assimilat de pressa i l'equip ha cregut ràpidament en la idea que jo tenia i això de seguida s'ha vist", però "en atac ens costa més".

Senpau ha afegit que "hem fet un equip amb gent molt jove, amb gent de casa i era una de les coses que volíem". A més, ha afirmat que "avui ha sigut un dia diferent perquè hem tingut encert en la major part però l'hem tingut perquè defensivament hem estat molt bé i això ens ha donat molta energia i molta facilitat com per atacar sense la pressió del resultat".

L'entrenador ha destacat que "estic molt satisfet de com van les coses i de la implicació de tothom i de què el club s'identifiqui amb aquesta idea que tinc jo d'un equip jove, gent de casa i que el planter també vegi que té opcions d'un dia poder formar part d'aquest equip".