La UE Sant Cugat rep el CB Vic en el seu inici a la lliga

L'entrenador Cesc Senpau ha explicat que amb la nova plantilla "hem aconseguit dues coses: rejovenir-la i comptar amb jugadors de Sant Cugat a l'equip"

La nova Unió Esportiva Sant Cugat de Cesc Senpau inicia aquest dissabte, 1 d'octubre, la lliga del grup 1 de Copa Catalunya. Ho farà al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, a les 19.30 hores, contra, a priori, un dels millors equips del campionat, el CB Vic Universitat de Vic. La temporada passada, els de Vic van acabar cinquens i la UE Sant Cugat, vuitè.

Aposta pels jugadors de casa

El club ha decicit apostar pels jugadors de casa i, per això, ha recuperat Biel Llansó i Enric Bas i ha pujat al primer equip a Jordi Riera i Robert Cosialls. Llansó, que juga d'ala, torna a l'entitat després d'una temporada als Estats Units. Bas, que és escorta i jugava al Qbasket Sant Cugat (Primera Catalana), també torna al club en què es va formar fins a la categoria júnior. Per la seva banda, Jordi Riera fa el salt al primer equip procedent de l'equip júnior de Preferent, i Robert Cosialls puja del sènior B. Ambdós jugadors són pivots.

Tres altes externes

La UE Sant Cugat ha fet tres incorporacions externes. Jordi Costa, coordinador de la preparació física del club, és un base que ve del Mataró de Copa Catalunya. Pere Soler ha deixat el CEB Sant Jordi de Rubí (Segona Catalana) per tornar a jugar amb la UE Sant Cugat, d'ala-pivot. Finalment, el pivot veneçolà Carlos Antonio, més conegut amb el nom de Deivi, ha marxat de l'AEC Collblanc Torrassa B, del grup 2 de Copa Catalunya, per jugar a Sant Cugat.

Els tres únics jugadors que segueixen al sènior A són el base Quim Fernández i els alers Patrick Reyes i Arnau Sanahuja.

Senpau: "Hem rejovenit la plantilla, i amb jugadors de Sant Cugat"

Cesc Senpau, que dirigeix el primer equip des de l'1 de desembre del 2015, ha assegurat al TOT Sant Cugat que, amb la nova plantilla, "hem aconseguit dues coses: rejovenir-la (hi ha 7 jugadors de menys de 24 anys) i comptar amb jugadors de Sant Cugat a l'equip". Senpau ha dit també que "estic molt content de l'equip que hem fet. Està treballant molt bé i serem un equip competitiu a la categoria, que serà molt igualada".

Sis baixes

Les sis baxes que hi ha hagut són Alberto Reyes (UB Sant Adrià, de Lliga EBA), Hernan Olaguibe (Barberà, de Lliga EBA), Lluís Curto (Sant Nicolau Sabadell, de Lliga EBA), Héctor Rodríguez (AEC Collblanc Torrassa B, del grup 2 de Copa Catalunya), Jose Luís Martín i Edu Ortega.

Balanç de la pretemporada

La UE Sant Cugat, que va començar la pretemporada el 22 d'agost, ha jugat quatre partits de preparació, amb un balanç de 2 victòries (a casa, amb el CB Esparreguera, del grup 2 de Copa Catalunya, i a fora amb el CB Viladecans-Sant Gabriel del grup 2 de Copa Catalunya); un empat (a casa amb el SESE, grup 2 de Copa Catalunya), i una derrota a casa amb el Barberà de lliga EBA.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem