Catalunya, doble campiona d'Espanya en la categoria cadet al Junior

La competició s'ha disputat a les instal·lacions del Junior FC i ha comptat amb la participació de 6 jugadors del club

Catalunya s'ha proclamat campiona d'Espanya sub-16 al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que ha tingut lloc entre el dijous 17 de març i aquest diumenge 20 de març a les instal·lacions del Junior FC. En les dues finals, tant la masculina com la femenina, el combinat català s'ha imposat a Madrid per 2 gols a 1.

De les 18 jugadores de la selecció catalana sub-16 femenina, cinc han estat del Junior FC. Es tracta de Marta Lamoglia, Helena Cambra, Anna Serrahima, Laura Bosch i Berta Serrahima. El Junior ha estat el club que més jugadores ha aportat a la selecció. Una selecció on el també santcugatenc Guillermo Carnicer ha fet de segon entrenador. Pel que fa a la selecció catalana masculina, l'únic representant del Junior FC ha estat Pablo Luna, que juga en la posició de porter.

Amb aquest campionat Catalunya revalida el seu títol en la categoria masculina i aconsegueix aixecar també el trofeu en la femenina. La temporada 2014-2015 va ser Madrid qui va guanyar el títol. Cantàbria ha guanyat el bronze en el campionat masculí i la Comunitat Valenciana en el femení.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem