El Club Hoquei Valldoreix s'estrena amb un primer partit amistós amb el Sarrià Hoquei Club

El Club Hoquei Valldoreix juga el seu primer partit després de la seva creació el juny de 2020

El Club Hoquei Valldoreix s'ha estrenat aquest 29 de maig, per primera vegada com a club d'hoquei herba amb un partit amistós davant el Sarrià Hockey Club, després de la creació de l'entitat el mes de juny de 2020. Amb motiu de la celebració d'aquest primer partit, l'entitat d'hoquei herba valldoreixenca ha preparat una jornada festiva al Club Esportiu Valldoreix per recordar una data que serà històrica per al club.

Més info: El Club Hoquei Valldoreix ja és una realitat

El club format per jugadors d'entre 4 i 9 anys i amb un total de fins al moment 17 jugadors inscrits ha jugat davant el Sarrià Hockey Club un club que es va crear fa dos anys.

Acció del partit entre Club Hoquei Valldoreix i Sarrià Hoquei Club. FOTO: Amit Gayà.

Acció del partit entre Club Hoquei Valldoreix i Sarrià Hoquei Club. FOTO: Amit Gayà.

A part del partit celebrat al camp de futbol del Club Esportiu Valldoreix, abans del partit la il·lustradora i escriptora Mercè Armengol, què ha explicat el seu nou conte infantil "Missé" als nens i nenes integrants dels dos clubs. Després de l'explicació del conte Mercè Armengol ha repartit unes il·lustracions de dos nens amb les samarretes dels dos equips. "Un conte què explica els valors de la col·laboració i del treball infantil, per tant, ha anat molt bé explicar-lo en un dia històric com el d'avui, estic molt contenta d'haver pogut participar-hi" ha explicat Armengol.

La il·lustradora i escriptora Mercè Armengol, explicant el seu conte "Missé" als jugadors d'ambdós equips. FOTO: Amit Gayà.

La il·lustradora i escriptora Mercè Armengol, explicant el seu conte "Missé" als jugadors d'ambdós equips. FOTO: Amit Gayà.

Posteriorment al partit el podòleg Roberto Cháves, director gerent de la clínica TecnoPeu, ha ofert un clínic sobre podologia infantil als pares dels jugadors.

Un primer matx que ha tingut la presència del president del president del CH Valldoreix, Sergi Salvó, i del director esportiu, Carlos Tost, i del gerent del club, Lluís Feliu. A més del president de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell, i del president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell.

El president del Club Hoquei Valldoreix, Sergi Salvó s'ha mostrat molt il·lusionat per haver disputat aquest primer amistós: "Sobretot per les circumstàncies en les quals hem començat, en un any complicat i amb la inseguretat de no saber com aniria i quina seria la resposta de la gent, però aquesta ha sigut molt bona i per fi hem pogut jugar el primer partit, esperem que sigui el primer de molts".

Salvó ha explicat quin ha estat l'objectiu del primer any: "Crear sentiment d'equip i que els nens i nenes puguin aprendre els valors de l'esport i les normes del joc. A més, ja hem treballat perquè a curt termini puguem entrar en alguna lliga i jugar regularment".

Fotografia del Club Hoquei Valldoreix juntament amb el Sarrià Hoquei Club. FOTO: Amit Gayà.

Fotografia del Club Hoquei Valldoreix juntament amb el Sarrià Hoquei Club. FOTO: Amit Gayà.

I el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell, ha valorat de forma molt positiva la creació d'aquest nou club: "Com no pot ser d'una altra manera ho valorem de forma positiva, a més des de la federació catalana fa molt temps que treballem amb les escoles i amb la promoció de nous esportistes. Per nosaltres, que avui puguem ser aquí i veure el primer partit d'un nou club i també del Sarrià HC que ja fa anys que hi són i que també lluiten per anar fent escola i anar creixent, és una satisfacció".

El Club Hoquei Valldoreix compta amb el suport de l'empresa gestora de l'aigua, SOREA, i l'agència de comunicació i de màrqueting, Edeon que han renovat els ha renovat els contractes com a principals patrocinadors per a la temporada vinent.

Més info: El Club Hoquei Valldoreix renova Sorea i Edeon com als seus patrocinadors principals

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem