El Club de Ruby Sant Cugat inicia una nova temporada amb una plantilla molt jove

Fins a 14 jugadors de la categoria sub-18 pujen al primer equip i 6 jugadors són baixa, però, tot i això, el conjunt manté un gran bloc de jugadors

El conjunt masculí del Club Rugby Sant Cugat afronta una nova temporada amb una plantilla molt renovada en què l'objectiu és mantenir-se una temporada més a la Divisió d'Honor B. Aquesta temporada els blau-i-negres no han fet cap fitxatge, però compten amb 14 nous jugadors provinents de la categoria sub-18 i també amb dos jugadors nous. D'altra banda, tenen 6 baixes respecte de la temporada passada però a la vegada mantenen un gran bloc. 

Els santcugatencs compten aquesta temporada amb la confiança de Dani Ripol, fins l'any passat director tècnic de l'escola, per intentar mantenir-se a la Divisió d'Honor B.

Més info: Dani Ripol i Albert Casorrán, entrenadors del Club de Rugby Sant Cugat la temporada vinent

Pel que fa a les incorporacions Marc Aira, arriba procedent del FC Barcelona i Óscar Pol torna a l'equip 3 anys després i el francès Paul Sidobre. A més, fins a 12 jugadors pugen al primer equip, de la categoria sub-18: Teseu Camps, Guillem Simó, Álvaro del Vilar, Marc Endros, Juan Esteban, Albert López, David Hinojosa, Lluís Oliva, Gerard Ginel, Josep Gruart, Tomàs Casat, Felipe Brill, Joan Buil i Òscar Reyes.

Pel que fa a les baixes, Guillem Ros, Ian Schofild, Noel Macmanus, no continuarán a l'equip, i tampoc ho faran els tres jugadors neozelandesos que jugaven la temporada passada, Antony Walker-Leamere, Keiri Ranginui i Te Ahikaiata, que tornen al seu país.

Tot i les incorporacions i les baixes, l'equip manté un bloc de 27 jugadors respecte de la temporada passada: Albert Cantós, Albert Grima, Álex Rodríguez, Eric Abellán, Eric Salcedo, Esteve Clarà, Ezequiel Biaggini, Fabrizio Romano, Facundo Romano, Francesc Picó, Froilán Olesti, Guillem de Pérez, Guillem Simó, Jaume Montanera, Joel Martí, Joel Moraira, Joan Ros, Jordi Segura, Josep Raya, Josep Serrés, Marc García, Miguel Pelayo, Niko Romano, Nil Oteros, Santi Clapés, Tomás Alonso i Xavier Serrano.

Amb tot, CR Sant Cugat ja va iniciar la competició la setmana passada i ho va fer amb victòria a domicili davant el RC L'Hospitalet per 15 a 20. 

Més info: Debut amb victòria del CR Sant Cugat a domicili vers l'RC L'Hospitalet

 

 

Dani Ripol: "El nostre objectiu és consolidar els joves que han pujat aquesta temporada".

Amb això, Dani Ripol, ha analitzat l'inici de temporada i que és el que n'espera: "El tema del coronavirus ens ha perjudicat una mica a l'inici de temporada però, sabem que tothom està igual que nosaltres. De moment noment només hem jugat un partit i la valoració que en treiem és molt bona, vam guanyar a un equip que teòricament estarà per sobre nostre".

A més ha destacat que l'objectiu de la temporada és "consolidar tots els joves que han pujat aquesta temporada, més que l'aspiració de voler pujar. Però també volem mantenir-nos i donar guerra amb els equips més forts de la categoria".

 
Comentaris

Destaquem