Comença el segon Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics al Club Esportiu Valldoreix

Un total de 131 parelles (rècord de participació) s'han inscrit en aquest campionat que comença aquest dilluns, 12 de març. El torneig, amb 47 palistes més que al 2011, compta amb la participació de les millors raquetes catalanes.

Aquest dilluns, 12 de març, a les 20 hores, s'inicia, amb rècord de participació, la segona edició del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, que se celebra al Club Esportiu Valldoreix. Si en la primera edició hi van participar 84 parelles, enguany s'hi han inscrit un total de 131 parelles, 47 més que al 2011.

El Gran Slam és, després del Campionat de Catalunya, el torneig de més nivell que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics és, a més a més, la primera prova de Gran Slam de la present temporada 2012, d'entre un total de quinze Gran Slam que formen part del Circuit Català de Pàdel.

Les millors raquetes, al CE Valldoreix
La competició masculina es distribueix en tres categories (Primera, Segona i Tercera), i la femenina, en dues. L'organització lliurarà un total de 3.500 euros en premis en metàl·lic, que es repartiran entre els millors classificats de la categoria masculina i femenina de la Primera Categoria. El torneig comptarà amb la participació de les millors raquetes catalanes. Les parelles caps de sèrie número 1 i 2 de la Primera Categoria Masculina són Adrian Biglieri-Enric Sanmartí, campions de la primera edició, i Xavi Casadesús-Javier Escalante. Quant a la categoria femenina, les dues primeres parelles caps de sèrie són Lara Tena-Sílvia Navarro i Eli Duran-Marta Marrero (extennista professional). La parella guanyadora de la primera edició en la Primera Categoria Femenina va ser Marta Cano-Marcela Ferrari. Enguany, Marta Cano no s'ha inscrit al torneig.

En la categoria masculina, la parella campiona s'endurà un premi en metàl·lic de 1.000 euros; els segons, 500 euros, i els tercers, 275 euros. En la femenina, la primera parella, 750 euros; la segona, 400 euros, i la tercera, 150 euros. Aquesta competició compta amb representants dels quatre clubs de pàdel de Sant Cugat, com són el Club Tennis Natació Sant Cugat, el Junior FC, el Set Ball Tennis i el Club Esportiu Valldoreix.

Les finals, diumenge al matí
El torneig es jugarà de dilluns a divendres, a partir de les 19 hores, tot el dissabte i diumenge al matí a les vuit pistes del CE Valldoreix. El diumenge 18 de març es jugaran les finals. La final femenina de Primera Categoria tindrà lloc a les 10.30 hores i, posteriorment, es disputarà la final masculina de Primera Categoria. El director del torneig és Siscu Violeta.

La segona edició del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, que coorganitzen el Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis, compta amb la col·laboració dels mitjans de comunicació locals TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem