Costa i Fernández, nous coordinadors de l'àrea masculina de la UESC

Entre els canvis destacats al club, també hi ha la marxa de Lluís Curto del primer equip i el fitxatge de Marta Colàs pel Barça

Jordi Costa i Dani Fernández han estat confirmats com a nous coordinadors de l'àrea masculina de la Unió Esportiva Sant Cugat. El càrrec abans l'ostentava Ramón Cuñé, qui a inici d'any va prendre el càrrec de director tècnic de l'àrea masculina. Xavier Dorio seguirà al capdavant de l'àrea femenina, com a director tècnic. Daniel Fernández Jorba, qui ha entrenat aquesta temporada al Júnior 3, queda confirmat com a coordinador de Preinfantil i Infantil i Jordi Costa com a coordinador de Preparació Física.

Oscar Gallifa serà el segon entrenador de Cesc Senpau al primer equip. També agafarà el timó del Cadet 2001, juntament amb Albert Garcia i Oriol Català com a segons. Abraham Valero i Joan Carles Ros faran tàndem al capdavant del sènior B i del Júnior B. El Júnior A el portaran Jordi Balaguer i Dani Fernández.

Altes i baixes del primer equip

Pere Soler, conegut amb el pseudònim de Pistol, ha estat anunciat com a nou fitxatge pel primer equip. El terrassenc de 35 anys suposarà, segons Senpau, un reforç importantíssim pel joc interior del nou equip, per tal de cobrir la baixa inesperada d'Albert Reyes. A part, la veterania de l'aleví-pivot, suposarà una referència per les incorporacions més joves, com són Robert Cosiells i Jordi Riera, que s'incorporaran la següent temporada provinents del sènior B i del júnior A respectivament. Soler ja havia jugat a la UESC, durant les temporades 2004-2005 i 2005-2006. Actualment es trobava jugant al CEB Sant Jordi.

Un nou fitxatge anunciat és Jordi Costa, un base de 27 anys provinent del Mataró – Feimat. A les altes també s'hi afegeixen els alers Enric Bas, provinent del Qbasket Sant Cugat, i Biel Llansó, qui retorna al club després de passar un any jugant als EEUU. Del planter de la temporada passada ja es van anunciar la renovació d'Arnau Sanahuja, Quim Fernández i Patrick Reyes.

Qui no seguirà l'any vinent al club vermell-i-negre serà Albert Reyes, que després de dues temporades al club ha decidit fer un pas endavant a la seva carrera per a jugar a Lliga EBA. Tampoc no seguirà Lluís Curto, capità de l'equip aquesta temporada i un dels jugadors més importants de la plantilla. Aquesta baixa s'ha anunciat des del club, per tal de seguir amb el pla de Cuñé i Senpau de renovar l'equip. Curto agraeix els anys al club, però lamenta la decisió presa i la forma en com se l'hi ha comunicat. Al seu torn, també seran baixes l'any vinent Hernán Olagibe, José Lluís Martín i Héctor Rodríguez.

La júnior Marta Colàs fitxa pel Barça CBS

El Barça CBS fitxa a Marta Colàs. La temporada següent s'incorporarà a l'equip júnior de primer any, que competeix a preferent. Amb tan sols 15 anys, aquesta cadet va debutar amb el primer equip a inicis d'any. Des d'ençà que ha participat regularment amb el sènior.

David Pascual deixa la UESC-ASDI

L'entrenador de l'equip de bàsquet inclusiu de la UESC, David Pascual, no seguirà al capdavant de l'equip la temporada vinent. El club anuncia la retirada del tècnic, després de 3 temporades al capdavant d'aquest equip de l'àrea social. El passat dissabte, 2 de juliol, van participar en el 1r Meeting de Bàsquet Unificat que es va realitzar a Sant Cugat, per Festa Major, en col·laboració amb la Fundació del Bàsquet Català (FBC) i la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem