Ple de victòries del CR Sant Cugat en els tres primers partits

Els santcugatencs guanyen en la seva visita a l'Akra Bárbara per 3 a 18 i continuen invictes a la Divisió d'Honor B

El Club de Rugby Sant Cugat s'imposa per 3 a 18 a l'Ákra Bárbara RC d'Elx, recentment ascendit, i suma la tercera victòria en els tres primers partits de lliga que ha disputat.

Els santcugatencs comencen la temporada de forma immillorable i sumen un nou triomf per seguir tercers a la classificació del grup B de la Divisió d'Honor B amb 12 punts aconseguits en els tres primers partits. Els blau-i-negres sumen un ple de victòries després de guanyar el RC L'Hospitalet (15-20) i el Gòtics RC (17-16).

Per sobre dels santcugatencs en segona posició se situa el CR La Vila, amb 13 punts i té un bonus ofensiu i el CAU València, que lidera la competició amb 15 punts i té tres bonus ofensiu, ambdós equips també han guanyat els tres primers partits.

Els santcugatencs van començar per darrere en el marcador amb un cop de càstig dels locals que ha posat el 3-0, però després el CR Sant Cugat ha imposat la seva superioritat i ha aconseguit 18 punts. En el minut 27, un assaig d'Àlex Rodríguez va suposar el 3-5; en el minut 45 Joan Ros va convertir un cop de càstig sent el 3 a 8. A la part final del matx un assaig d'Albert Grima i la posterior transformació de Felip Brill van encarrilar la victòria posant el 3 a 15. Finalment, en el minut 67 un altre cop de càstig convertit també per Felip Brill, van posar el 3 a 18 final.

L'entrenador del CR Sant Cugat, Dani Ripol, s'ha mostrat molt satisfet amb la victòria i amb el bon moment de l'equip: "El desplaçament era complicat més que pel rival, per la distància, que són 600 kilòmetres, i el fet d'anar i tornar el mateix dia doncs és complicat. Pel que fa al partit, el vam controlar tota l'estona, que era el nostre objectiu, la idea era aprofitar els seus errors i va ser així. Amb paciència i a poc a poc, vam anar posant-nos per davant en el marcador i vam acabar guanyant amb certa tranquil·litat.

També ha volgut destacar el nivell defensiu que ha mostrat l'equip en els tres primers partits: "Estem treballant molt i per ara ens va molt bé, en aquest partit no ens van fer cap assaig i això ens fa sentir forts i que estem treballant molt bé aquest aspecte".

La propera jornada el CR Sant Cugat rep a la ZEM La Guinardera la visita del CAU València, líder de la competició amb 15 punts, el pròxim 28 de novembre. "Serà una autèntica guerra. El València és un equip molt fort i és dels que té més nivell a la lliga, serà un partit molt difícil. Però la idea és guanyar-lo, sabem en quin nivell estem i li posarem les coses molt complicades", sentència Ripol.