Cristina Guinea deixa el Junior i arriba Estefanía Piris

L'olímpica Cristina Guinea jugarà a l'Alster d'Hamburg, en principi, durant una temporada

A la ja anunciada baixa de Jennifer Plass, que ha deixat l'hoquei sobre herba, s'ha sumat en els últims dies la de Cristina Guinea, que jugarà la pròxima temporada al Club an der Alster de la ciutat d'Hamburg. Guinea, que prepara la seva participació en els Jocs Olímpics, hi jugarà, en principi, durant una temporada.

Segons l'entrenador, Joan Vidal, és una baixa important, tot i que assegura que entrava dintre de les possibilitats: "Crec que és una molt bona opció per a ella i ens ha dit que quan acabi la seva estada a Alemanya tornarà amb nosaltres. Si no hagués estat aquest any, hauria estat el següent".

El club, que està a prop de tancar la incorporació d'una jugadora estrangera que vindrà per suplir el paper de Jennifer Plass, no té intenció de trobar un substitut per a la baixa de Guinea: "No busquem recanvi. Farem amb el que tenim. Donarem més protagonisme a les juvenils".

Estefanía Piris, fitxada

La primera incorporació confirmada del Junior FC és Estefanía Piris, que arriba procedent del San Pablo Valdeluz després de proclamar-se campió de lliga. Piris juga en la parcel·la defensiva i al mig del camp i coneix bé la competició: "És una jugadora amb caràcter competitiu, experimentada i que no necessitarà adaptació perquè coneix bé la lliga".

Pretemporada

El Junior començarà la pretemporada el 22 d'agost i iniciarà la temporada el 25 de setembre. El primer partit serà contra l'Atlètic Terrassa HC. L'equip jugarà entre 8 i 9 partits de preparació, entre amistosos i enfrontaments de la Lliga Catalana, competició que comença a primers de setembre.

Joan Vidal ha confirmat també que faran la pretemporada amb el primer equip set jugadores juvenils que, en funció de la seva evolució, podrien acabar jugant amb el sènior.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem