L'Atlètic, primer rival en la lliga pels equips del Junior FC

El conjunt masculí d'hoquei sobre herba jugarà a casa, i el femení, a fora

El primer equip masculí de la Secció d'Hoquei Sobre Herba del Junior FC començarà la lliga de la Divisió d'Honor A rebent l'Atlètic Terrassa HC, equip que aquesta temporada 2015-2016 ha finalitzat tercer en la lliga regular. Els de Jorge Dabanch, que han acabat cinquens de 10 equips, afrontaran aquest primer partit de lliga el diumenge 25 de setembre. L'últim partit del campionat es jugarà el 30 d'abril i el Junior FC rebrà la UD Taburiente.

En la primera volta, el Junior FC jugarà quatre partits com a conjunt local, contra l'Atlètic Terrassa FC, el CD Terrassa (equip que ha ascendit de la Divisió d'Honor B), el Club de Campo (4t en la lliga regular), i l'RC Polo (2n en el play-off pel títol de lliga). Com a visitant, jugarà a cinc camps, els del SPV Complutense (6è en la lliga regular), l'RS Tenis (7è en la lliga regular), el Club Egara (1r en el play-off pel títol de lliga i campió de Divisió d'Honor Masculina), el FC Barcelona (equip que ha ascendit de la Divisió d'Honor B) i la UD Taburiente (8è en la lliga regular).

El femení, al camp de l'Atlètic

El Junior FC ha acabat la lliga en el tercer lloc FOTO: Lali Puig

El Junior FC femení d'hoquei sobre herba debutarà en la lliga a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa HC, el 25 de setembre. El Junior FC ha finalitzat tercer en la lliga regular, mentre que l'Atlètic estrenarà categoria després de guanyar la Primera Divisió i ascendir a la màxima categoria estatal. L'últim partit de la competició es jugarà el 30 d'abril i el Junior FC jugarà al camp del CH Pozuelo.

En la primera volta, el Junior FC jugarà quatre partits com a visitant, contra l'Atlètic Terrassa HC, l'RC Jolaseta (8è en la lliga regular), el Club Egara (5è en la lliga regular) i l'RC Polo (7è en la lliga regular). Com a local, rebrà cinc conjunts: Real Sociedad (2n en la lliga regular), CD Terrassa (6è en la lliga regular), Club de Campo (2n en el play-off pel títol de lliga), SPV Complutense (1r en el play-off pel títol de lliga i campió de Divisió d'Honor Femenina) i CH Pozuelo (equip que ha ascendit a Divisió d'Honor com a 3r classificat de Primera Divisió).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem