Cristina Salvador, nou fitxatge del Club Sincro Sant Cugat

La nova assessora de l'entitat, que s'acaba de retirar de l'equip espanyol de natació sincronitzada, substitueix Clara Camacho, que torna a Madrid

Cristina Salvador, que recentment ha fet públic que es retira de l'equip espanyol de natació sincronitzada, és la nova assessora del Club Sincro Sant Cugat, i substitueix en el càrrec a Clara Camacho. Salvador, que ha format part de la selecció estatal des de l'any 2009, entrenarà els divendres a la piscina del Complex Esportiu EMD de Valldoreix, on es preparen els tres equips d'aquesta entitat. Clara Camacho ha tornat a Madrid i és nova entrenadora del Real Canoe.

El Club Sincro Sant Cugat també ha incorporat l'exnedadora colombiana Luana Prato, que també aportarà els seus coneixements. Enric Bosch ha explicat al TOT Sant Cugat que amb aquests fitxatxes tècnics, el club "fa un salt qualitatiu".

Aquesta temporada 2016-2017, el Club Sincro Sant Cugat competirà en la Copa Catalana i en Interclubs. Ara mateix, les 20 nenes de l'entitat estan en pretemporada i no serà fins al novembre quan començaran a competir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem