El Club Sincro Sant Cugat vol créixer, tot i les dificultats del procés

El Club Sincro Sant Cugat treballa amb el Complex Esportiu EMD per incorporar nedadores a l'entitat

Amb cinc anys d’història, el Club Sincro Sant Cugat treballa amb l’objectiu de créixer i consolidar-se com una oferta esportiva més a la ciutat. El club està immers “en un procés de col·laboració amb el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, on entrenem. A nosaltres ens falta base i volem captar aquelles nenes que vulguin venir al club a competir. Volem créixer i ho volem fer des de la base”, assegura Enric Bosch, president de l’entitat.

Un dissabte al mes, al CAR

El club segueix fent passos cap endavant com és el fet que, gràcies a l’Ajuntament de Sant Cugat, un dissabte al mes també poden entrenar al CAR de Sant Cugat.

 

Clara Camacho col·labora amb el club

El Club Sincro Sant Cugat ha tancat recentment un acord de col·laboració amb Clara Camacho, integrant de l’equip espanyol de natació sincronitzada, amb l'objectiu que la nedadora passi a col·laborar amb aquesta entitat esportiva local.

El club té dos equips de nedadores

En aquests moments, l’entitat, que també compta amb el suport de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, té dos equips de sis nedadores de Nivell 3, amb nedadores de 10 a 15 anys, i competeixen en la competició d’Interclubs.

Durant la temporada esportiva, el Club Sincro Sant Cugat fa diferents exhibicions al Complex Esportiu EMD Valldoreix, on entrena, i també en la Festa Major de Valldoreix. També podria participar amb algun acte en la pròxima Festa Major de Sant Cugat.

Des de fa un any, el president del Club Sincro Sant Cugat és Enric Bosch, que va substituir Xavier Tintoré.

Aquest article forma part del reportatge que es va publicar al DIARI de Sant Cugat, el divendres 23 d'octubre. El TOT Sant Cugat està desgranant el contingut d'aquest reportatge.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem