Derrota per la mínima del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení davant el Club Patí Vilanova

Dolorosa desfeta a casa de les santcugatenques (3-4) en un partit igualat contra un rival, també de la part baixa de la classificació de l'OK Lliga Femenina, i en què la clau ha estat l'efectivitat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha perdut aquest dissabte 14 de desembre, a la tarda, en la 7a derrota de la temporada a l'OK Lliga Femenina, per 3 a 4 davant el Club Patí Vilanova. El partit, disputat al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, ha estat molt disputat i igualat, en el resultat, ja que per joc les visitants han dominat bona part del partit. Un enfrontament que podria haver servit a les vermell-i-negres per prendre més distància amb la zona baixa de la classificació, ja que el Vilanova està per sota a la classificació. Les santcugatenques no han pogut guanyar i tot i aquesta derrota, segueixen desenes amb 12 punts després d'11 jornades guanyant 4 partits i amb 7 perduts. Tot i això, el Vilanova se li apropa a 2 punts d'aquesta victòria i és 11è amb 10 punts.

L'efectivitat ha mantingut vives a les santcugatenques

El Vilanova ha començat millor el partit tenint la possessió de la pilota i tenint alguna ocasió des del prinicipi. Encara així, qui ha colpejat primer ha estat el Sant Cugat, que per mitja d'Aida Antón amb un xut dins l'area quan només s'havien jugat 3 minuts del partit i que suposava l'1-0. A partir d'aqui, els dos equips han volgut ser protagonistes amb la pilota, però amb el pas dels minuts les visitants s'han fet amb el domini del partit a través de la possessió. Quan han passat 13 minuts de la primera part, en menys de 20 segons dos gols ràpids de les visitants han remuntat el partit merescudament degut a les ocasions que han tingut prèvies als dos gols. Amb l'1-2 el partit ha tingut el mateix guió, amb el Vilanova protagonista i el Sant Cugat esperant una contra i dels espais que ha pogut gaudir. La resposta a la remuntada ha estat ràpida i el 2-2, obra de Laia Paredes amb un xut creuat, ha arribat 2 minuts després, quan el Sant Cugat tampoc estava creant excessiu perill a la porteria de les de Vilanova. L'empat, ha suposat un moment en què el Sant Cugat ha començat a tenir més ocasions i a crear jugades d'atac, però s'ha arribat al descans amb el mateix marcador.

A la represa, el Sant Cugat ha començat com ha acabat, més endollat que al principi i només amb 3 minuts jugats Carol Herrera ha pogut marcar el 3-2 i tornar a avançar al marcador al Sant Cugat. Després d'això, el partit no ha tingut un clar dominador i els dos equips han tingut oportunitats per, per part del Sant Cugat ampliar el marcador i del Vilanova tornar a igualar el partit. Cristina Elie, ha fet aturades de mèrit perquè el Vilanova no marqués més gols, ja que en una jugada en què Maria Pujadas ha estat expulsada per dos minuts, en una falta directa i en l'acció posterior Elie ha fet dues aturades de mèrit. El partit s'ha trencat i en un moment d'ocasions poc clares, el Vilanova ha pogut empatar el partit. Per acabar d'arrodonir una segona remuntada, i la definitiva, després de la 10a falta, el Vilanova no hi ha desaprofitat la falta directa per posar el 3 a 4 definitiu. A les acaballes del partit, les locals han intentat pressionar per buscar l'empat, però les de Vilanova han aguantat bé per endur-se el partit,

L'entrenador del PHC Sant CugatBeto Borregán, no es mostrava gaire satisfet amb la imatge de l'equip: "Per mi ha estat el pitjor partit de la temporada. Crec que les jugadores han sortit sense ganes i han sortit distretes. El Vilanova sabia que es jugava, han vingut aquí i han estat superiors que les jugadores del Sant Cugat".

També ha parlat de la situació que han anat per davant dos cops: "Quan anàvem 3-2 era un resultat irreal, perquè el Vilanova ho estava mereixent molt més. No ha funcionat l'actitud, en altres 10 partits hem competit, avui no. Si no surts com has de sortir des del principi, al final ho acabes pagant, és el que ens ha passat avui".

Propera jornada

En últim partit de l'any, el PHC Sant Cugat visitarà el CP Manlleu, segon classificat amb 8 victòries, 1 empat i 1 derrota en 11 partits, el diumenge 22 a les 18:00.

Concert benèfic en suport de Petits Músics del Món a l'Aula de So. FOTO: Anna Bassa