Di Nenno-Stupaczuk guanyen el Challenger de pàdel a Sant Cugat

En la final, els 'Súper Pibes' han guanyat amb molta claredat a Lebrón-Jardim (6/1, 6/1), que partien com a favorits

Martín Di Nenno i Franco Stupaczuk han estat la sorpresa i s'han imposat, amb una superiotat aplastant, en la final del Barcelona Challenger by Kaos que s'ha disputat aquest diumenge 22 de novembre a l'Augusta Padel Sant Cugat. La parella argentina ha aconseguit el seu primer títol World Padel Tour després de superar per un doble 6/1 al brasiler Marcello Jardim i l'espanyol Juan Lebrón, tots dos amb millor posició al rànquing.

Els 'Súper Pibes', com són coneguts Di Nenno i Stupaczuk en el circuit professional, van aconseguir fa dues temporades ser campions del món absoluts. Tenen 18 i 19 anys respectivament i estan cridats a ser dos dels referents mundials del pàdel en poc temps. En la final d'aquest diumenge no han donat cap opció als seus rivals. Tampoc en la resta del campionat, on només han cedit un set en quatre partits.

"És un premi molt gran guanyar aquest Challenger. L'esforç del dia a dia, de cada entrenament, es veu recompensat amb aquest títol, que ens dóna il·lusió per seguir fins a on puguem arribar", ha assegurat Martín Di Nenno. Franco Stupaczuk, per la seva part, ha reconegut que "tots els partits han estat durs, però hem sabut jugar millor amb el sol i amb el vent que hi ha hagut. Ens emportem el títol i estem molt contents".

Gran afluència de públic

Martín Di Nenno i Franco Stupaczuk han guanyat el seu primer títol del circuit. FOTO: Lali Puig

Joan Muro, director esportiu d'Augusta Padel, ha assegurat que el públic ha respòs molt per sobre de les expectatives: "L'afluència de gent ha estat molt alt, per sobre del que esperàvem. Hem superat cada dia les 500 persones de públic". També ha parlat de l'exigència d'acollir una prova com aquesta: "Tenir una prova del World Padel Tour exigeix molt però Augusta Pàdel ha estat preparada per acollir una prova d'aquest nivell".

El Barcelona Challenger ha estat la quarta i última prova del circuit Challenger, que poden jugar parelles a partir de la posició 10 del World Padel Tour. El Challenger és la competició més important del circuit mundial després dels Master i Open. El torneig ha repartit un total de 15.000 euros en premis en metàl·lic. 

Juan Lebrón i Marcello Jardim, els finalistes. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem