Joan Muro: “Amb només quatre mesos hem consolidat un projecte d'excel·lència"

El complex esportiu Augusta Padel ha inaugurat oficialment les seves instal·lacions, que van entrar en funcionament el 6 de juliol

Amb un sopar, el complex esportiu Augusta Padel ha inaugurat oficialment aquest divendres, 6 de novembre, a la nit, les seves instal·lacions, que van entrar en funcionament el 6 de juliol. L'acte, amb un centenar de persones, molts empresaris, ha comptat amb la presència, entre d'altres, d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Albert Mendoza, responsable de relacions externes del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, i Jorge Knuth i Jose Luís Sanchiz, copropietaris d'Augusta Padel.

Hernández: “Segur que serà un projecte exitós”

El president de la Federació Catalana de Pàdel, en els parlaments. FOTO: Lali Puig

En els parlaments, el president de la Federació Catalana de Pàdel ha assegurat que Augusta Padel “segur que serà un projecte exitós” i que el diferencia d'altres clubs “per ser un club que barreja una iniciativa esportiva amb una empresarial”. Pere Hernández ha explicat que a Catalunya hi ha més de 200 clubs federats (gairebé 70 només són de pàdel) i més de 14.000 llicències federatives. Amb aquest nou club de pàdel, per a Hernández “es confirma que el pàdel està per quedar-se, ja no és un esport de moda, ja està força consolidat”.

Muro: “Amb només quatre mesos hem consolidat un projecte d'excel·lència”

Joan Muro, director esportiu d'Augusta Padel, ha afirmat que “amb només quatre mesos de funcionament hem consolidat un projecte històric i d'excel·lència”. Muro també ha explicat que “quan ideàvem l'Augusta Padel amb Jorge Knuth i Jose Luís Sanchiz, aquest no era, ni de bon tros, el projecte que teníem en ment, però ens vam anar animant”. “És un club sense socis, però treballem la vessant social. Sé que és incongruent, però ho estem aconseguint”, ha assegurat Muro.

Una escola de pàdel, amb més de 150 palistes

Augusta Padel ja compta amb una escola de pàdel, amb més de 150 palistes, de la que la palista professional santcugatenca Marta Marrero n'és la directora. Juan Luís Blanco n'és el coordinador esportiu i compta amb un equip d'una desena de professors.

Les instal·lacions

La nova instal·lació esportiva compta amb un total d’11 pistes de pàdel oficials del World Padel Tour (WPT), amb 6 pistes exteriors, 4 cobertes i 1 pista central panoràmica amb capacitat per a 300 persones de públic. Augusta Padel està ubicada al davant de la ZEM La Guinardera, i el sistema d’ús de les instal·lacions té el format play&pay (juga i paga), en el que es juga sense ser-ne soci. Dóna feina a una trentena de persones, molts santcugatencs.

Pel que fa a serveis disposa de vestidors, restaurant, bar, terrassa, zona d'esbarjo, botiga de pàdel i aparcament. El Restaurant Brau té capacitat per a 95 comensals i està dirigit pel xef executiu Marc Roca, xef del restaurant Blau de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem