Juan Carlos Ferrero al Challenger de pàdel de Sant Cugat

L'extennista professional, exnúmero 1 del món, ha competit a la fase prèvia del torneig Challenger que es disputa aquesta setmana a Augusta Pàdel

Juan Carlos Ferrero ha estat un dels grans atractius dels dos primers dies de competició del torneig Barcelona Challenger que es disputa a les instal·lacions de l'Augusta Pàdel Sant Cugat. L'extennista valencià, fent parella amb l'argentí Cristian Germán Gutiérrez, ha quedat eliminat aquest dimarts 17 de novembre a la fase prèvia del torneig contra David García Campos i Rafael Méndez Ruiz (6-2, 6-4).

 

L'exnúmero 1 del món de tennis i campió de Roland Garros l'any 2003, es va retirar del tennis professional l'any 2013. Des de fa prop d'un any juga a pàdel amb regularitat a la seva terra natal, i fa ben poc s'ha decidit per jugar a un nivell més alt: “Sóc un competidor nat, sempre m'ha agradat competir i d'alguna manera el pàdel omple el buit de jugar tornejos”. Assegura però que no es fixa objectius: “Sobretot hi estic per competir. Sí que és veritat que quan has fet un esport a tant alt nivell, l'esperit de superació està allà. Un sempre vol millorar i això indubtablement sempre estarà”.

 

Actualment Juan Carlos Ferrero té tres acadèmies de tennis seves a la Xina, Brasil i Alacant. Fins fa poc també era director de l'Open de València.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem