El DSV Volei Sant Cugat venç a casa i al Sant Cugat FC se li escapa el partit al final

D'altra banda, l'Handbol Sant Cugat manté la posició tot i perdre contra el Mubak BM La Roca per 34-30

El DSV Volei Sant Cugat ha guanyat a casa contra el Heidelberg Volkswagen per 3-1 (18-25,25-21,25-13 i 25-20) aquest dissabte 2 de desembre en un partit on les de Rafa Ruiz van començar perdent el primer set, però a partir del segon set van començar a remuntar gràcies al bon afer defensiu de M. Antonia Gomila, salvant pilotes clau durant tot el matx; de les rematades precises d'Aina Berbel i dels serveis de Maria Brun. Amb la victòria a casa les vermell-i-negres acumulen dues victòries seguides i es col·loquenen tercer lloc amb possibilitats de classificar-se per a la Copa de la Reina quan falta una jornada per acabar la primera volta.

Més info: Victòria del DSV Volei Sant Cugat que els apropa a la Copa de la Reina

L'equip femení del Sant Cugat F.C. ha empatat a casa contra el C.F. Pallejà aquest diumenge 3 de desembre. Laura Sese obria el marcador per a les santcugatenques a la primera meitat de la primera part i que mantindria l'electrònic en el mateix lloc tot i les ocasions de gol, i de fallar un penal que atura la portera rival, dels dos equips que no arribaven a convertir. A l'últim minut de partit, la jugadora del C.F. Pallejà, Laura Casas, aprofitava un error defensiu del Sant Cugat F.C. per fer l'1-1 per empatar el partit. Aquest resultat manté al club en sisena posició i a l'espera d'un nou entrenador que serà presentat durant aquesta setmana. L'última jornada abans de Nadal, el Sant Cugat FC s'enfrontarà al segon del grup, l'U.E. Porqueres.

Més info: Un gol en l'últim minut deixa al Sant Cugat sense la victòria

D'altra banda, l'Handbol Sant Cugat perd a domicili contra el líder del grup, el Mubak BM La Roca, per 34 a 30 aquest dissabte 2 de desembre en un partit on els locals han mantingut la diferència amb els santcugatencs tot el partit que han intentat superar al rival amb els 11 gols de Jordi Sancho. Tot i l'expulsió temporal d'un jugador rival, la defensa local no ha deixat espais a un Handbol Sant Cugat efectiu en atac. Aquesta derrota deixa en quarta posició als de Dani Ariño que s'hauran d'enfrontar al Sant Martí Adrianenc a casa el dimecres 6 de desembre.

Altres resultats destacats

L'equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat acumula dues derrotes seguides en caure aquest dissabte 2 desembre contra el Valencia RC a domicili per 32 a 13 i se situen en quarta posició. Per la seva banda, l'equip femení del Sant Cugat FS ha golejat a casa (7-3) al Montepio FS Casserres i puja fins al cinquè lloc. Finalment, el Solideo PHC Sant Cugat empata a 3 gols fora de casa contra Cerdanyola CH Maheco i se situa en la desena posició empatada a punts amb el número onze de la taula.

Valencia RC - Club de Ruby Sant Cugat masculí: 32-13

Sant Cugat FC masculí - C.C.D. Turó de la Peira: 2-2

Olimpyc Floresta - CEFS Prosperitat: 5-4

DSV Volei Sant Cugat - Heidelberg Volkswagen: 3-1

Sant Cugat F.S. femení - Montepio FS Casserres: 7-3

Mubak BM La Roca - Handbol Sant Cugat: 34-30

Cerdanyola CH Maheco - Solideo PHC Sant Cugat masculí: 3-3

Sant Cugat F.C femení - C.F Pallejà : 1-1