El Campionat d'Espanya de Mitja Marató a Sant Cugat ja té data

Ara fa un any, la Federació Espanyola d'Atletisme va aprovar que Sant Cugat acollís l'estatal el 2019

La junta de govern de la Federació Espanyola d'Atletisme, que s'ha reunit aquest diumenge, 22 de juliol, al matí, a Getafe -coincidint amb la celebració del Campionat d'Espanya Absolut a l'Aire Lliure- ha donat el vistiplau a la data del 31 de març perquè Sant Cugat organitzi el Campionat d'Espanya de Mitja Marató del 2019. Cal recordar que aquest estament federatiu ja va aprovar ara fa un any -el 23 de juliol del 2017- que Sant Cugat acollís l'estatal de mitja marató. Aquesta mateixa setmana, la Federació Catalana d'Atletisme ha enviat un correu electrònic a la federació espanyola notificant la data del 31 de març, després de consensuar-la entre la comissió organitzadora de la Mitja Marató de Sant Cugat i la federació catalana.
 

Joan Villuendas: "Serà un bon Campionat d'Espanya"

El president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat que "serà un bon Campionat d'Espanya. Aquest 2018 Sant Cugat ha organitzat el Campionat de Catalunya de Mitja Marató, amb un circuit nou, que no és tan dur i que es poden fer millors marques. Es podrà veure un bon Campionat d'Espanya, una competició que arrossega a molts atletes".

El 29è Campionat d'Espanya de Mitja Marató serà també la 35a Mitja Marató de Sant Cugat, que organitzen l'Ajuntament de Sant Cugat, el Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Tennis Natació Sant Cugat. La mitja marató és una prova de 21,097 quilòmetres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem