El Campus Andrés Iniesta, al màxim de la seva capacitat

El jugador blaugrana ha visitat el campus que porta el seu nom a les instal·lacions del Junior

El blaugrana Andrés Iniesta ha visitat aquest divendres 3 de juliol el campus que porta el seu nom i que per segon any consecutiu es fa a les instal·lacions del Junior FC. Després de compartir coneixements i experiències amb els participants al campus, el migcampista del FC Barcelona ha atès als mitjans de comunicació per tractar temes relacionats amb l'actualitat blaugrana.

Sobre el campus ha assegurat estar content i il·lusionat de tenir-lo: "Em feia molta il·lusió tenir un campus amb el meu nom i espero que duri molt de temps". També ha dit que ha triat el Junior perquè "té unes instal·lacions fantàstiques, pel nivell dels entrenadors i pel seu funcionament".

Pel que fa a altres qüestions, Iniesta ha recomanat que la campanya de les eleccions a la presidència del FC Barcelona sigui "una campanya neta i sana pel bé del club". Sobre l'objectiu esportiu de l'equip la pròxima temporada, s'ha mostrat ambiciós: "És molt complicat però tenim equip i jugadors per guanyar els sis títols".

200 nens per setmana de campus

Doscents nens s'han inscrit cada setmana al campus. FOTO: Lali Puig

El Campus Andrés Iniesta està adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 14 anys i està obert a tothom. Es realitza durant tres setmanes. La primera ha estat del 29 de juny al 3 de juliol, i les dues pròximes seran del 6 al 10 i del 13 al 17 de juliol.

El campus fa setmanes que no té places lliures. Les inscripcions es van tancar el mes de maig amb 200 nens inscrits per setmana de campus.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem