Els 78 esportistes del CAR Sant Cugat que van als Jocs Olímpics

A Sant Cugat es forgen moltes de les medalles olímpiques. En els passats Jocs de Londres, 7 medalles de les 17 totals van ser d'esportistes del CAR. Aquest 2016 viatgen a Rio de Janeiro 78

El CAR de Sant Cugat ha preparat aproximadament una quarta part de la delegació olímpica espanyola que a partir d'aquest divendres participarà en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Pràcticament una vuitantena d'esportistes olímpics han fet bona part de la seva preparació al Centre d'Alt Rendiment, així com una dotzena d'esportistes paralímpics, que tenen els seus Jocs al setemebre. 

Les seccions esportives que hi estan representades són la natació, amb Mireia Belmonte i Gemma Mengual al capdavant, l'atletisme, el taekwondo (Joel González), el tennis (Garbiñe Muguruza), la vela, l'hoquei sobre herba i el waterpolo. Cal destacar que pel que fa als esports d'equip, hi participen els equips masculí i femení, tant d'hoquei sobre herba com de waterpolo.

Els esportistes del CAR sumen 36 medalles olímpiques i paralímpiques durant la seva història, set als darrers Jocs Olímpics, a Londres (de les 17 aconseguides per Espanya). Aquest ha estat l'any que més esportistes provinents del CAR de Sant Cugat participen en uns Jocs Olímpics.

El TOT Sant Cugat publicarà el pròxim 5 d'agost un reportatge 'A Fons' sobre els Jocs Olímpics amb entrevistes als esportistes santcugatencs que seran a Rio de Janeiro.

Els esportistes olímpics del CAR

Més informació
 
Comentaris

Destaquem