El ciclista Roger Adrià brilla amb un subcampionat en el 66è Gran Premio San Lorenzo

Tot i que aquesta temporada s'estrena en la categoria sub-23, el de les Planes, de només 19 anys, ha estat segon a la classificació general

El ciclista de Sant Cugat, Roger Adrià, ha aconseguit un dels seus millors resultats esportius, amb un subcampionat en la 66a edició del Gran Premio San Lorenzo, a Òsca, el dimarts 15 d'agost. Tot i pertànyer en la categoria sub-23, el de les Planes ha finalitzat 2n de la classificació general amb més d'un centenar de ciclistes, en una prova de més de 80 quilòmetres.

Roger Adrià, de 19 anys i que aquesta temporada estrena categoria sub-23 (són un total de 4 anys), ha explicat que aquesta "és una de les meves millors classificacions en una cursa, però per importància i nivell de la prova és més destacable la 7a plaça que vaig fer en la 25a Volta a Portugal do Futuro, que forma part del calendari de curses de la Unió Ciclista Internacional (UCI)". El santcugatenc, que també estrena equip, el Lizarte, que és filial de l'equip Movistar, ha assenyalat com s'ha desenvolupat la cursa: "En el quilòmetre 5 ens vam escapar una desena de ciclistes, i quatre som els que ens vam jugar la carrera a l'esprint".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem