BDO Abogados i Solventis, patrocinadors oficials del Club de Rugby Sant Cugat

Els nous espònsors s'han fet públic durant la presentació dels 21 equips de l'entitat esportiva local

BDO Abogados i Solventis són els nous patrocinadors oficials del Club de Rugby Sant Cugat per aquesta temporada 2016-2017. Així s'ha fet públic aquest dissabte, 5 de novembre, a la tarda, durant la presentació dels 21 equips de l'entitat esportiva local, a la ZEM La Guinardera. "Quan la junta directiva actual vam fer-nos càrrec del club vam dir que treballaríem per trobar un o dos patrocinadors potents; que volíem pujar el primer equip a Divisió d'Honor; consolidar totes les categories de l'entitat, i tenir un bar propi a la instal·lació. Anem complint tot allò que ens havíem proposat". Maurici Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat, ha fet aquestes declaracions al TOT Sant Cugat en la presentació dels 21 equips de l'entitat per aquesta temporada 2016-2017.

El president del Club de Rugby Sant Cugat ha lliurat una samarreta a les dues empreses patrocinadores, que han estat representades pels santcugatencs Miguel Pelayo, director de legal de BDO Abogados, i Susana Armingau, directora de Solventis.

La presentació, en directe, i les millors fotografies de l'acte

S'han presentat els 21 equips del Club de Rugby Sant Cugat. FOTO: Haidy Blanch

Podeu veure la presentació que la pàgina de Facebook de la secció d'Esports del TOT Sant Cugat ha ofert en directe.

Mireu les millors imatges de la presentació dels 21 equips del Club de Rugby Sant Cugat.

21 equips i 520 jugadors

L'equip sènior femení milita a Primera Catalana. FOTO: Haidy Blanch

Els 21 equips del CR Sant Cugat són els següents: 2 sèniors masculins (Divisió d'Honor B i Primera Catalana); 1 sènior femení (Primera Catalana); 2 sub-18; 3 sub-16; 2 sub-14; 2 sub-12; 2 sub-10; 2 sub-18, i 2 sub-16. També el conjunt de veterans del XV Matusalem; els equips de rugbi social, Barbarians i All Dads, i l'equip de rugby touch. Amb 520 jugadors i jugadores federats, el CR Sant Cugat és, després de l'Hortaleza RC de Madrid, el club de l'Estat espanyol amb més llicències. A Catalunya és el número u. Per tercera temporada consecutiva, Arturo Trenzano serà el director tècnic esportiu del club, i Albert Casorrán seguirà desenvolupant la seva funció de director dels equips de l'escola. L'entitat té una quarantena d'entrenadors.

Al llarg de la presentació, el CR Sant Cugat ha presentat la nova equipació de la marca Adidas, amb qui el club també ha segellat un acord econòmic; el nou autocar del club, d'Autocars Franquesa, i ha lliurat una placa de reconeixement als exjugadors del primer equip Pol Pla i Joan Losada.

La presentació oficial, que s'ha fet davant de 250 espectadors, ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Albert Salarich, president de l'associació Sant Cugat Creix, de la que el CR Sant Cugat n'és un dels tres clubs fundadors, i Maurici Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat.

El club ha demanat un Campionat d'Espanya de Clubs

La mascota del club acompanya a tots els equips. FOTO: Haidy Blanch

El Club de Rugby Sant Cugat ha sol·licitat l'organització del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories sub-6, sub-8, sub-10 i sub-12, que es desenvoluparia a la ZEM La Guinardera. "Estem preparats per fer-ho. Ja ens toca. Al club tothom vol ajudar i col·laborar en l'organització", ha assegurat Maurici Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat, i també vocal de la Federació Espanyola de Rugby.

El 30è aniversari, el 2017

Les mares de l'entitat també tenen el seu equip propi. FOTO: Haidy Blanch

El Club de Rugby Sant Cugat celebrarà durant el 2017 el seu 30è aniversari i ho farà organitzant diferents activitats, com un partit entre el primer equip i un club de primera línia i una festa a final de temporada. El club també tindrà un cava propi del 30è aniversari. Està previst que el programa d'actes del 30è aniversari es presenti al desembre.

Maurici Benito ha tornat a lloar el model del seu club: "Som una entitat que en les categories de formació som un club que tothom admira i respecta. Som un exemple per a molts. Només ens falta fer el pas a Divisió d'Honor". Benito també ha afirmat que "el nostre objectiu és continuar formant bé als nostres jugadors i jugadores i seguir desenvolupant el planter per tenir molts jugadors com el Pol Pla i el Joan Losada".

El bar, cada cop més a punt

El primer equip ha perdut el primer partit de lliga, amb el CP Les Abelles. FOTO: Haidy Blanch

A través d'un conveni amb l'Ajuntament de Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat serà el gestor del bar de la ZEM La Guinardera, que pròximament entrarà en funcionament.
 

Primera derrota en 7 jornades

Després de la presentació dels equips, el primer equip s'ha enfrontat en partit de lliga amb el CP Les Abelles, qui s'ha imposat per 10 punts a 28. Aquesta ha suposat la primera derrota al grup B de Divisió d'Honor B, després de 7 jornades de competició. Després d'aquesta derrota, el CR Sant Cugat ha perdut la segona posició, que ara és pel CP Les Abelles que, amb 29 punts, té els mateixos punts que el CR Sant Cugat, ara tercer a la lliga.

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, el CR Sant Cugat jugarà al camp del líder, el CR la Vila, que suma 35 punts, 6 més que el CR Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem