El Club de Rugby Sant Cugat debuta a la lliga amb una victòria de manual

El conjunt que enguany entrena Luis Soares ha superat (34-17) l'RC L'Hospitalet, un equip que la temporada passada va jugar la promoció d'ascens a la màxima categoria estatal

Espectacular. Aquesta és la definició de la victòria (34-17) i el joc del primer equip del Club de Rugby Sant Cugat en la seva estrena en la lliga del grup B de Divisió d'Honor B, aquest dissabte, 16 de setembre, a la tarda, a la ZEM La Guinardera. L'equip que aquesta temporada estrena entrenador, Luis Soares, ha passat per sobre d'un RC L'Hospitalet que la temporada passada, la 2016-2017, va jugar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor, la màxima categoria del rugbi estatal. Més de 200 persones han volgut seguir en directe l'estrena de l'equip a la competició.

Domini aclaparador

El CR Sant Cugat ha superat (34-17) l'RC L'Hospitalet. FOTO: Lali Álvarez

En la primera meitat, el CR Sant Cugat ha sortit molt fort i en els primers cinc minuts de partit ha tancat l'RC L'Hospitalet al seu camp. Malgrat que els santcugatencs s'han avançat (0-3) amb un xut directe entre pals en el minut 9, els visitants s'han situat amb un 3-7, gràcies a un assaig i una transformació. Era el minut 14 de partit. Però a partir del minut 23 d'aquest primer període, el CR Sant Cugat ha passat a dominar amb claredat l'enfrontament. Abans de marxar al descans (15-12), els blau-i-negres han fet dos assaigs i dos xuts directes entre pals més, malgrat que el conjunt taronja-i-blau ha fet un assaig.

Només començar el segon temps, el CR Sant Cugat ha fet un assaig i una transformació en el minut 7 que ha deixat el marcador amb un 22-12. L'últim assaig i xut directe entre pals del CR Sant Cugat ha estat en el minut 19, amb un resultat aclaparador de 34-12. En els últims minuts del partit, l'RC L'Hospitalet ha escurçat distàncies amb el definitiu 34-17.

Jordi Martínez: "Tots som de la casa i defensem un escut que el portem al cor"

Després del partit, Jordi Martínez, jugador del CR Sant Cugat, ha assenyalat que "sabíem que seria un partit duríssim, davant un RC L'Hospitalet que s'ha reforçat moltíssim. Els 15 jugadors que estàvem al camp hem estat un equip, molt compenetrats, i hem posat el cor".

Per a Martínez, l'objetiu a la lliga "és anar partit a partit i créixer com a equip. Hi ha molts jugadors sub-18 que han pujat al primer equip, tots de la casa. Som un equip en què hi ha moltes expectatives posades perquè som de la casa i defensem un escut que el portem al cor. I, això, és importantíssim i es transmet al camp. Estem il·lusionadíssims".

En la segona jornada de lliga, el CR Sant Cugat de Luis Soares jugarà al camp del CP Les Abelles de València, el cap de setmana del 23 o 24 de setembre.