El Club de Rugby mostra a la ciutat els èxits esportius d'una temporada històrica

Mercè Conesa ofereix una recepció al club de Sant Cugat

Els equips sub-14, sub-16, sub-18 i sub-10 del Club de Rugby Sant Cugat han ofert a la ciutat aquest divendres, 16 de juny, a la tarda, els seus èxits esportius d'una temporada 2016-2017 que ha estat històrica i, a més, en la campanya del 30è aniversari de l'entitat esportiva local. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, acompanyada del regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha ofert una recepció als equips campions, a la Sala de Plens de l'ajuntament, en un acte en el qual també hi ha assistit el president de l'entitat, Mauri Benito. Benito ha explicat al TOT Sant Cugat que "l'ajuntament és el lloc més important de la ciutat per anar a oferir els trofeus. És una satisfacció".

Els equips sub-14, sub-16, sub-18 i sub-10 del Club de Rugby Sant Cugat s'han coronat campions de Catalunya. Els conjunts sub-16 i sub-18 també s'han adjudicat el Campionat d'Espanya. El sub-16 ha revalidat l'estatal, mentre que el sub-18 ho ha aconseguit per primera vegada en la història de l'entitat. El sub-14 ha estat subcampió d'Espanya i el sub-10, tercer a l'estatal. D'altra banda, els conjunts sub-14 i sub-16 també han guanyat la Copa Catalana i el sub-18 ha estat tercer.

El CR Sant Cugat ha regalat dues samarretes del club i dues ampolles del 30è aniversari de l'entitat a Mercè Conesa i Eloi Rovira.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem