El Club de Rugby Sant Cugat començarà la Divisió d'Honor B rebent l'RC L'Hospitalet

Els dos equips que estrenen categoria, que han ascendit, són l'Inter Cullera RC, de València, i el Toro RC, de les Illes Balears

El primer equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat iniciarà la lliga al grup B de la Divisió d'Honor B el cap de setmana del 16 i 17 de setembre. I ho farà a la ZEM La Guinardera, davant l'RC L'Hospitalet, equip que aquesta temporada 2016-2017 ha jugat la fase d'ascens a Divisió d'Honor, la màxima categoria estatal. En la lliga regular 2016-2017, el CR Sant Cugat ha finalitzat quart de 12 equips, mentre que l'RC L'Hospitalet ha estat tercer.

L'Inter Cullera RC i el Toro RC, els dos equips nous

En la primera volta, el conjunt que aquesta temporada 2017-2018 entrenarà Luis Soares, rebrà 5 equips, que són l'RC L'Hospitalet, l'Inter Cullera RC, la UE Santboiana B, el València RC i el Fénix RC, mentre que fora de casa jugarà 5 partits, contra el CP Les Abelles, el Tatami RC, el Toro RC, el BUC Barcelona i el CAU València. Els dos nous conjunts a la categoria, que han ascendit, són l'Inter Cullera RC (Cullera, València) i el Toro RC (Calvià, Illes Balears). Després de 22 jornades a la categoria de plata, el CR Sant Cugat tancarà la lliga a casa davant el CAU València, el cap de setmana del 24 i 25 de març.

La fase d'ascens a Divisió d'Honor la jugaran els 2 primers classificats dels 3 grups de Divisió d'Honor B un cop acabi el campionat regular i també els 2 millors tercers de cada grup. La fase d'ascens es jugarà els dies 8, 15, 22 i 29 d'abril, i el 6 i 13 de maig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem