El Club Handbol Sant Cugat juga dos partits de lliga en cinc dies

Els de David López reben dimecres la Salle Bonanova, penúltim, i dissabte visiten la UE Sarrià, líder de Primera Estatal

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat haurà de jugar dos partits de lliga en cinc dies. Aquest dimecres, 12 d'octubre, rebrà, al Pavelló 3, el penúltim classificat, La Salle Bonanova, i el dissabte 15 d'octubre visitarà el líder, l'Augi UE Sarrià. Els santcugatencs acumulen un balanç de 2 victòries, enfront l'H. Sant Joan Despí (26-25) i l'H. Esplugues (21-25), i 1 derrota, contra el Joventut Handbol Mataró (31-26).

Els vermell-i-negres, sisens al grup D de Primera Estatal, rebran, a les 12.30 hores, un equip que encara no ha guanyat cap dels tres partits de lliga. Només ha sumat 1 punt, el que ha aconseguit en l'última jornada, a casa, contra el Joventut Handbol Mataró (29-29).

Esparza, baixa; Tous i Bonaccini, dubtes

David López, entrenador del CH Sant Cugat, que ha vist en vídeo els partits que ha jugat La Salle Bonanova, ha explicat al TOT Sant Cugat que "espero que defensem tan bé com ho hem fet fins ara i que continuem jugant bé en atac". Per aquest partit és baixa el porter Gerard Esparza -ja no va jugar l'últim partit a la pista de l'H. Esplugues-, que té una distensió en un dit de la mà dreta. La baixa d'Esparza la cobrirà el porter Martí Nicolau, que aquesta temporada juga amb l'equip de veterans del CH Sant Cugat. D'altra banda, Bernat Tous, per qüestions professionals, i Oliver Bonaccini, amb problemes a la planta d'un peu, seran dubte fins a última hora.

Visiten el líder, la UE Sarrià

Després de jugar amb La Salle Bonanova, el CH Sant Cugat juga dissabte, a les 18.30 hores, a la pista del líder, l'Augi UE Sarrià, a Sarrià de Ter (Girona). El conjunt santcugatenc tindrà les baixes, per motius personals, de Pau Martínez i Santi Peiro. David López ha explicat que aquest "és un partit molt difícil. Ha guanyat tots els partits amb una diferència de gols molt àmplia. Però nosaltres no tenim res a perdre. Espero que siguem competitius fins al final del partit". La UE Sarrià és, amb 95 gols a favor, amb el KH-7 BM Granollers, l'equip que fa més gols a la lliga, i amb 68 gols en contra, el conjunt que en rep menys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem