El Club Handbol Sant Cugat inicia la lliga rebent el Sant Joan Despí

El nou equip de David López té sis nous jugadors

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat inicia aquest diumenge, 25 de setembre, la lliga al grup D de Primera Estatal. Ho fa contra l'H. Sant Joan Despí, al Pavelló 3, a les 12.30 hores. Per aquest partit, els vermell-i-negres no podran comptar amb Bernat Tous, per qüestions laborals, mentre que Xavi Calvo, que té problemes físics, serà dubte fins a última hora.

Sis jugadors nous

El CH Sant Cugat 2016-2017 tindrà fins a sis cares noves, tot i que tan sols dues són fitxatges externs. Són els pivots Xavi Calvo (H. Poblenou, de Lliga Catalana) i Adrià Basela (BCN Sants, de 2a Catalana). Tornen al primer equip Andreu Vives, que la temporada passada va jugar al BCN-Sants, i Pau Martínez, després de fer un Erasmus a França. Finalment, Santi Peiro i Arnau Domingo, del sènior B, fan el salt al primer equip.

Cinc baixes

Cinc són els jugadors vermell-i-negres que no segueixen al sènior A. Són Marc Jordan (que deixa la pràctica activa de l'handbol); Marc Aballí (CH Valldoreix, de Segona Catalana); Dani Ferrer (BM La Roca, Primera Estatal) i Edgar Sans (Sant Martí-Adrianenc, Primera Estatal). D'altra banda, Alex Ortega, que aquesta temporada havia de jugar al primer equip procedent del sènior B, ha fitxat pel BM La Roca.

Els jugadors que continuen respecte a la temporada passada són: els porters Eloi Gutiérrez i Gerard Esparza, i els jugadors Uri Cortés, Bernat Tous, Pau Masllorens, Gerard March Popi, Gorka Herrero, Lluís Calvera, Adrià Leon, Héctor Gómez i Oliver Bonaccini.

David López, nou entrenador

Una altra novetat és la del tècnic David López Lupus a la banqueta local, tot i que la temporada passada ja va ser segon entrenador del primer equip, a banda de dirigir el juvenil A.

El principal objectiu és la permanència a la categoria de bronze de l'handbol estatal. "L'objectiu és salvar-nos. Volem créixer com a equip. Tenim moltes cares noves i la baixa del Marc Jordan ens condiciona molt", ha dit López.

Balanç de pretemporada

El CH Sant Cugat va iniciar la pretemporada el 23 d'agost i, des de llavors, el conjunt santcugatenc ha jugat quatre partits de pretemporada. Ha superat el CH Vilamajor (Lliga Catalana) i el CE Molins de Rei (Primera Catalana) i ha perdut amb el CH Sant Esteve Palautordera (Primera Estatal) i amb el KH-7 BM Granollers B (Primera Estatal).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem