El Club Handbol Sant Cugat comença la Primera Estatal amb una victòria

El primer equip, que té com a objectiu la permanència, ha derrotat el CH Sant Joan Despí

Club Handbol Sant Cugat 26 - CH Sant Joan Despí 25

CH Sant Cugat: Gerard Esparza, Arnau Domingo, Gorka Herrero, Santi Peiro, Pau Masllorens, Adrià Basela i Pau Martínez -equip inicial-, Héctor Gómez, Lluís Calvera, Gerard March, Uri Cortés, Adrià Leon, Andreu Vives, Xavi Calvo, Eloi Gutiérrez (p.s.) i Pol Salvatella.

CH Sant Joan Despí: Marc Vila, Marc Fenoy, Rubén Cabello, David Vilella, Víctor López, Ferran Pérez i Víctor Pueyo -equip inicial-, Víctor Guijarro, Luca Giambiasi, Gabri González, Bernat Guardia, Alejandro Cahisa, Tomàs Camps (p.s.) i Borja Tort-Martorell.

Parcials: 3-1 (5'), 5-4 (10'), 6-6 (15'), 11-6 (20'), 14-8 (25'), 16-11 (30'), 18-12 (35'), 18-14 (40'), 19-16 (45'), 19-19 (50'), 21-21 (55'), 26-25 (60').

Àrbitres: Mario Menchen Pérez i Pedro Villar llanes (Col·legi d'Andalusia).

Instal·lació: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 200 espectadors.

Jornada: 1a jornada de lliga del grup D de Primera Estatal d'handbol.

El nou Club Handbol Sant Cugat de David López Lupus, que té com a principal objectiu la permanència a la categoria de bronze de l'handbol estatal, ha iniciat la lliga amb una victòria, davant el CH Sant Joan Despí, aquest diumenge, 25 de setembre. Els santcugatencs, que han arribat a guanyar de 6 gols en cinc moments del partit (3 vegades en la primera part i 2 cops en la segona), no han sabut administrar bé aquest avantatge i en el tram final del partit han patit per assegurar-se el triomf.

El primer temps, pel CH Sant Cugat

La primera meitat ha tingut un clar color local. L'equip, que ha estrenat nova equipació, ha sortit molt endollat i, a més, ha comptat amb l'excel·lent actuació dels seus dos porters. Gerard Esparza ha fet un recital d'aturades, mentre que Eloi Gutiérrez ha sortit disposat a parat penals. Els dos primers gols visitants han estat de penal i no han fet el tercer fins al minut 7 de partit. En els últims cinc minuts del primer període ha debutat amb el primer equip el juvenil Pol Salvatella.

Reacció visitant

El CH Sant Cugat han estrenat nova equipació. FOTO: Haidy Blanch

En la segona part, el CH Sant Cugat s'ha complicat la vida. En el minut 9, el CH Sant Joan Despí s'ha quedat amb tan sols 4 jugadors en pista, i els vermell-i-negres no han estat capaços de fer cap gol. Els visitants han reaccionat, gràcies també a les aturades del seu porter Tomàs Camps, i quan faltaven 8 minuts per acabar el partit s'han situat, per primera vegada en l'enfrontament, per davant en el marcador. L'equip perdia 19 a 20 i li faltaven idees en atac, per sorprendre la defensa visitant. Però en els últims cinc minuts els vermell-i-negres han anat per davant en el marcador, amb un Arnau Domingo estel·lar, fins al 26-25 final.

David López Lupus, que s'ha estrenat a la banqueta del primer equip com a primer entrenador, ha assenyalat que la victòria era important "per reafirmar la bona línia de treball que estem fent".

En aquest partit, no han jugat ni Bernat Tous, per qüestions laborals, ni Oliver Bonaccini, que no ha entrat en la convocatòria de l'encontre.

Han debutat els sis jugadors nous

Les sis incorporacions que ha fet el CH Sant Cugat per aquesta temporada 2016-2017 han jugat aquest primer partit de lliga. Així ho han fet Xavi Calvo, Adrià Basela, Andreu Vives, Pau Martínez, Santi Peiro i Arnau Domingo.

A la pista del Joventut Handbol Mataró

El CH Sant Cugat, que amb aquesta victòria és 8è de 16 equips a la classificació, es desplaçarà el pròxim dissabte, 1 d'octubre (18 hores), a la pista del Joventut Handbol Mataró, que en aquesta primera jornada de lliga ha perdut (32-28) a la pista de l'Handbol Esplugues.

El segon equip debuta perdent

Per segon any consecutiu, el segon equip del CH Sant Cugat milita a la Lliga Catalana, la màxima categoria de l'handbol català. Aquest diumenge, 25 de setembre, s'ha estrenat al campionat amb una derrota (26-29) amb el CH Canovelles.