El Club Handbol Sant Cugat s'enfronta a Qatar, subcampiona del món

El partit internacional es juga aquest dimecres, a les 20 hores, al Pavelló 3

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat s'enfronta aquest dimecres, 25 de maig, a les 20 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, a la selecció absoluta de Qatar, en un partit internacional amistós. Qatar, que està concentrada a Barcelona preparant els seus primers Jocs Olímpics, té una excel·lent carta de presentació: el 2015 va ser subcampió del món. El seleccionador de Qatar és Valero Rivera, exentrenador del FC Barcelona.

La selecció de Qatar la integren jugadors nacionalitzats d'altres països com Egipte, Síria, Montenegro i Bòsnia i Hercegovina. Es tracta d'una selecció que té com a particularitat que els seus jugadors no defensen cap club ni tampoc juguen cap lliga. Estan permanentment concentrats amb el combinat absolut de Qatar.

El Club Handbol Sant Cugat ha finalitzat la lliga del grup D de la Primera Nacional en la 8a posició de 16 equips, amb un balanç en la competició de 12 victòries, 3 empats i 15 derrotes.

Rubiño: "Ha de ser una festa de l'handbol santcugatenc"

Armand Rubiño, entrenador del sénior A masculí del Club Handbol Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat com es va produir el fet de poder jugar contra una potència del món: "Fa uns mesos em van trucar per proposar-me aquest partit. Jo tinc bona relació amb Ricard Franch i Valero Rivera". Per a Rubiño, exjugador del Barça, aquest partit "ha de ser una festa de l'handbol santcugatenc, per promocional l'handbol a Sant Cugat, com ho va ser el partit de semifinals de la Copa Catalunya amb el primer equip del FC Barcelona. Espero que hi hagi molt d'ambient a les grades del Pavelló 3".

Rubiño ha detallat que Qatar "és un equip de primer nivell, que el 2015 va ser subcampió del món". Per aquest partit, el tècnic ha convocat a tots els seus jugadors i, a més, també a Àlex Ortega, jugador del sénior B.

Les entrades a 5 euros

Des de fa setmanes el CH Sant Cugat està venent les entrades d'aquest partit, que també es podran comprar abans de l'enfrontament a l'entrada del Pavelló 3. De moment, segons el club, l'entitat n'ha venut 500 de les 600 que ha posat a la venda.

A la Copa Catalana

El sénior A masculí del CH Sant Cugat juga aquest dissabte, 28 de maig, la tercera i última jornada de la segona fase (grup A) de la Copa Catalana. Els vermell-i-negres jugaran a les 17 hores a la pista de La Salle Bonanova. En les dues primeres jornades, el CH Sant Cugat va guanyar a la pista del CH Gavà (30-31) i a casa davant el Sant Martí-Adrianenc (33-30). Els santcugatencs són primers en el grup A i els primers són els únics que passen de fase.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem