L'Handbol Sant Cugat perd amb el FC Barcelona, però ofereix una imatge brillant

El campió d'Europa ha superat els vermell-i-negres en les semifinals de la Supercopa Catalunya d'handbol

Club Handbol Sant Cugat 16 – FC Barcelona Lassa 42

 

CH Sant Cugat: Eloi Gutiérrez, Bernat Tous (1), Adrià León, Pau Masllorens, Oliver Bonaccini, Uri Cortés (2) i Marc Jordan (5) -equip inicial-, Nacho Álvarez (1), Carlos Marín, Héctor Gómez (1), Lluís Calvera (5), Dani Ferrer (1), Martí Nicolau (p.s.), Edgar Sans, Marc López i Gerard March.

 

FC Barcelona Lassa: Gonzalo Pérez de Vargas, Jesper Noddesbo (5), Daniel Sarmiento (2), Aitor Ariño, Eduardo Gurbindo (4), Siarhei Rutenka (6) i Viran Morros -equip inicial- Marko Kopljar (4), Raúl Entrerríos (2), Cedric Sorhaindo (2), Daniel Saric (p.s.), Aleix Gómez (4), Gudjón Valur (4), Kamil Syprzak (2), Wael Jallouz i Kiril Lazarov (7).

 

Parcials: 0-4 (5'), 0-7 (10'), 3-11 (15'), 4-15 (20'), 5-20 (25'), 7-25 (30'), 8-27 (35'), 9-29 (40'), 11-32 (45'), 12-35 (50'), 12-38 (55'), 16-42 (60').

 

Àrbitres: Enric Escoda Pérez i Roland Sánchez Bordetas.

 

Instal·lació: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

 

Públic: 800 espectadors.

 

Partit: Semifinals de la Supercopa de Catalunya d'handbol

800 persones omplen el Pavelló 3

Unes 800 persones han omplert el Pavelló 3. FOTO: À.L.P.

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat ha perdut (16-42) aquest divendres, 21 d'agost, al Pavelló 3, davant tot un FC Barcelona, que la temporada passada, la 2014-2015, va guanyar fins a 7 títols, entre ells la Copa d'Europa i la Lliga ASOBAL. Les semifinals de la Supercopa de Catalunya, que es juga a partit únic, han comptat amb un públic entregat, unes 800 persones que no s'han volgut perdre aquest partit, tot i jugar-se al mes d'agost. Aquest ha estat el primer partit oficial d'ambdós equips aquesta nova temporada 2015-2016.

 

Al CH Sant Cugat li ha costat entrar al partit. El primer gol l'ha fet en el minut 11 Marc Jordan que, amb 5 gols, ha estat amb Lluís Calvera els màxim golejador del seu equip. A partir d'aquest moment, els vermell-i-negres han mostrat una excel·lent imatge, amb un bon to físic i ben situat a la pista. La primera meitat ha acabat amb el resultat de 7 gols a 25.

 

En el segon temps, el conjunt que aquesta temporada entrenarà Armand Rubiño, exjugador del FC Barcelona, ha seguit oferint un bon joc, tot i que lògicament, al davant, tenia un tot poderós campió d'Europa que, a més, va iniciar la pretemporada el 3 d'agost. Per contra, el CH Sant Cugat va començar a rodar aquest dilluns, 17 d'agost.

Partidàs del porter Eloi Gutiérrez

El jugador i capità Nacho Álvarez i el porter Martí Nicolau s'han acomiadat de l'afició. FOTO: À.L.P.

El millor del partit del CH Sant Cugat ha estat el porter Eloi Gutiérrez, que amb les seves aturades ha fet aixecar el públic dempeus.

 

En aquest partit no hi han jugat per diferents motius el nou porter Gerard Esparza, Gorka Herrero, Guillem Dolz, Marc Aballí i Quim Sabrià. Sí que han debutat els nous jugadors Bernat Tous, que torna al club després d'una estada a l'estranger, i Marc López i Edgar Sans. Els altres tres nous jugadors procedeixen de l'equip juvenil del FC Barcelona.

Xavi Pascual: "El CH Sant Cugat té jugadors molt interessants"

Després del partit, Xavi Pascual, l'entrenador del FC Barcelona Lassa, ha assenyalat que el CH Sant Cugat “té jugadors molt interessants, com el porter Eloi Gutiérrez i els jugadors Marc Jordan i Lluís Calvera”.

 

El nou entrenador del CH Sant Cugat, Armand Rubiño, que ha debutat oficialment amb aquest partit, ha ressaltat “l'actitud i les ganes que ha posat l'equip”.

 

El partit ha comptat amb la presència dels directius de la Federació Catalana d'handbol Luís Espanyol, Paco Huguet i Ramon Zapater; el directiu del FC Barcelona, Antonio Asensio, i el president del CH Sant Cugat, Miquel Catarineu. Per contra, l'acte no ha comptat amb la presència de cap representant de l'Ajuntament de Sant Cugat.

La final, contra el Fraikin BM Granollers

El FC Barcelona Lassa, vigent campió d'aquesta competició, jugarà la final de la Supercopa de Catalunya contra el Fraikin BM Granollers, el divendres 28 d'agost, a les 21 hores, a Blanes. En l'altra semifinal, el Fraikin BM Granollers va derrotar (42-25) l'H. Bordils, el 15 d'agost. Les semifinals d'aquesta competició l'han jugat els dos conjunts de la Lliga ASOBAL, el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers, i els dos finalistes de la Copa Catalana, l'H. Bordils, campió, i el CH Sant Cugat, subcampió.

Comiat a Nacho Álvarez i Martí Nicolau

Després del partit, els jugadors Nacho Álvarez i Martí Nicolau, que han jugat el seu últim partit amb el primer equip, s'han acomiadat del club i de l'afició, en un acte emotiu. Els dos jugadors han rebut una samarreta del club signada per tots els jugadors.

Més partits de pretemporada

El cap de setmana del 5 i 6 de setembre, el CH Sant Cugat jugarà dos partits al torneig de l'OAR Gràcia Sabadell. El primer el disputarà davant el Sant Martí-Adrianenc, el dissabte 5 a les 17.30 hores. Si guanya jugarà la final i si el perd el partit pel tercer i quart lloc. L'11 de setembre jugarà un partit a la pista de l'H. Sant Vicenç, de Lliga Catalana, i el diumenge 20 de setembre, a la pista de l'Esplugues, a les 19.30 hores.

La lliga comença el 26 i 27 de setembre

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat iniciarà la lliga al grup D de la Primera Estatal el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, a la pista del Joventut Handbol Mataró, conjunt que la temporada 2014-2015 va finalitzar en quarta posició. Els vermell-i-negres, que enguany han estat sisens al grup D, jugaran per segona campanya consecutiva a la categoria de bronze de l'handbol espanyol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem