​El Club Muntanyenc Sant Cugat enllesteix els preparatius de la Marxa Cap del Rec

Es tracta d'una cursa de resistència de 52 km de durada

L'11a Marxa Cap del Rec Memorial Narcís Castanyer se celebrarà el pròxim 10 de juny. Aquesta cursa, organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat, forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència. Amb inici i final al refugi de Cap de Rec, el recorregut és de 52 km de durada i el desnivell total serà d'uns 5.200 metres.

L'hora de sortida serà a les 6 hores i, 15 minuts abans, es podrà recollir els dorsals. La Marxa es tancarà a les 21 hores. Les inscripcions, que esncara estan obertes, es van obrir el 18 d'abril, “però mai s'ha arribat a completar la llista de 500 participants”, assegura un dels organitzadors de la cursa, Oriol Botey.

 

Malgrat que els camins i el sòl del recorregut no tenen cap tipus de dificultat tècnica per a la gent acostumada a caminar, cal tenir en compte el fort desnivell i l’altura de tota la Marxa.

Concurs de fotografia

Els paratges per on transcorre la marxa són destacables, i la intenció del Club Muntanyenc és que, a més de caminar de valent, també els gaudeixin. Per estimular-ho l'organització ha decidit fer un concurs de fotografies. El premi serà la publicació de les millors fotos al web de la Marxa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem