El Club Muntanyenc Sant Cugat, reconegut a La Diada de l'Atletisme Català

L'entitat ha rebut el premi pel títol de campió de Catalunya aleví per clubs i també ha estat guardonat Joan Artigas com a Millor Atleta Infantil del 2014

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat homenatjada en el decurs de la 24a edició de La Diada de l'Atletisme Català, que s'ha celebrat aquest dimarts, 21 de juliol, a la nit, a la Sala d'Actes de l'Edifici Docent del Consell Català de l'Esport, a Esplugues de Llobregat.

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha rebut el premi pel títol de campió de Catalunya aleví per clubs i també ha estat guardonat Joan Artigas com a Millor Atleta Infantil del 2014.

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat representat per Manel González, director tècnic esportiu del CM Sant Cugat i responsable de la secció d'atletisme, i també per Oswaldo Romero i Toni Corgos.

La Diada de l'Atletisme Català

Toni Corgos i Joan Artigas, a l'acte. FOTO: CMSC

Durant La Diada de l'Atletisme Català la Federació Catalana d'Atletisme ha lliurat els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2014; els trofeus als clubs campions de Catalunya a l'aire lliure 2014 i a pista coberta 2015; als entrenadors personals dels Millors Atletes 2014; als atletes que han batut un rècord de Catalunya absolut, i s'han lliurat insígnies als jutges per diversos mèrits.

L'acte ha estat presidit per Gerard Figueras, director del Consell Català de l'Esport, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem