El Club Muntanyenc Sant Cugat es penja tres medalles a l'estatal cadet d'atletisme

Jaël Bestué s'ha adjudicat la prova dels 100 metres; Pol Abradó, subcampió en llançament de disc, i l'equip 4X100 metres femení, medalla de bronze

La Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha aconseguit tres medalles en el 14è Campionat d'Espanya Cadet. Jaël Bestué Ferrera s'ha coronat campiona d'Espanya en la prova dels 100 metres, amb un temps de 12.30, i d'aquesta manera, obté el seu segon títol estatal d'aquest 2015, després d'adjudicar-se el Campionat d'Espanya en pista coberta en la prova dels 60 metres.

 

Pol Abradó Gross ha estat subcampió d'Espanya en llançament de disc (51.13) i millora amb més d'1 metre la seva millor marca personal.

 

Finalment, l'equip 4X100 metres femení del CM Sant Cugat s'ha penjat la medalla de bronze, amb un registre de 49.66. Les atletes que han format part d'aquest equip són Judith Riart Mila, Belen Heredia Rodríguez, Maria Botella Manich i Joël Bestué Ferrera.

 

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat el 16è millor club d'aquest estatal entre un total de 134 clubs. El Campionat d'Espanya s'ha celebrat a Valladolid, l'11 i 12 de juliol.

 

D'altra banda, també cal destacar el títol que ha aconseguit el santcugatenc Marc Tomey, del club Joventut Atlètica Sabadell, en la prova de salt amb perxa, amb un salt de 4.21 metres.

Didac Salas, 5è a l'europeu sub-23

L'atleta santcugatenc del FC Barcelona, Didac Salas, ha estat en el Campionat d'Europa Sub-23 en salt de perxa (5.40). L'europeu s'ha fet a Tallin (Estònia), del 10 al 12 de juliol.

Quatre podis al Campionat de Catalunya Absolut

Quatre atletes de Sant Cugat també han brillat en el 95è Campionat de Catalunya Absolut, que es va celebrar el dimecres, 8 de juliol, a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Nil Rodés Llorens, del club AA Catalunya, ha guanyat la prova dels 5.000 metres marxa (21.25.60).

 

En la segona plaça han finalitzat Eloi Rovira Campos i Êllâ Bestué Ferrera, atletes del FC Barcelona. Rovira ho ha fet en llançament de pes (15.62) i Bestué, en triple salt (12.06). Finalment, Laia González Call (CM Sant Cugat) ha estat tercera en els 400 metres tanques (1.02.88).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem