El Club Muntanyenc Sant Cugat, subcampió de Catalunya de Clubs Infantil

El CM Sant Cugat ha aconseguit sis victòries individuals, dues segones posicions i tres tercers llocs. També ha fet dos rècords dels campionats

El Club Muntanyenc Sant Cugat s'ha proclamat subcampió de Catalunya de Clubs Infantil Masculí i Femení en Pista Coberta, competició que s'ha fet aquest dissabte, 30 de gener, a Sabadell. En la categoria masculina s'ha imposat l'Avinent Manresa i la Joventut Atlètica Sabadell ha estat tercer, mentre que en la femenina l'Agrupació Atlètica Catalunya n'ha estat el campió i l'Avinent Manresa, tercer. En totes dues categories hi han competit dotze clubs catalans.

Onze podis al català

El CM Sant Cugat ha aconseguit sis victòries individuals, dues segones posicions i tres tercers llocs. En la categoria masculí, s'han imposat en les seves proves Yeray Campos Menéndez en salt d'alçada; Tom Fabra Cochrane, en salt de llargada, i Marc Sala Muñoz, en triple salt. Isaac Baldi Garcia ha estat segon en salt de perxa, i Jose González Fañanas, tercer en 1.000 metres. Yeray Campos, Tom Fabra, Marc Sala i Jose González han guanyat la prova del 4X200 metres.

En la categoria femenina, s'han adjudicat les seves respectives proves Noemí Guerrero Inque, en els 600 metres, i Noa Rodríguez Izquierdo en els 2.000 metres marxa. Abril Rambla Calatayud ha acabat segona en el salt de llargada. Finalment, Estel Antoja Vandellós ha finalitzat tercera en triple salt, i Imma González Fañanas, tercera en llançament de pes.

Dos rècords dels campionats

En aquest 21è Campionat de Catalunya de Clubs Infantil en Pista Coberta, el Club Muntanyenc Sant Cugat també ha fet dos rècords dels campionats. Ho han fet Marc Sala, que en la prova de triple salt ha saltat 10.90 metres, i Noemi Guerrero, que ha fet un registre d'1.42.49 en els 600 metres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem