Manel González, candidat a dirigir la Federació Espanyola d'Atletisme

El de Sant Cugat, que és vocal de la Federació Espanyola, ho farà amb un equip integrat, entre altres, pels també santcugatencs Valentí Massana i Alberto Ruiz

El santcugatenc Manel González Solanes presentarà candidatura a les eleccions a la presidència de la Federació Espanyola d'Atletisme. Ho farà amb un equip integrat, entre altres, pels també santcugatencs Valentí Massana i Alberto Ruiz; Ivan Rodríguez (responsable de comunicació del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat); Alberto Solanas; Esther Lahoz; Maria Carbó; Arturo Ortiz; Valentín Rocandio; Florencio Gascon i Javier Arques. Es tracta d'un grup preparat i plural, relacionat amb el món de l'atletisme. Alguns han estat atletes d'elit i d'altres són entrenadors nacionals. González, arquitecte de professió, farà la presentació a Madrid de la seva candidatura per substituir José María Odriozola.

Què fa ara Manel González?

González és actualment vocal de la Federació Espanyola d'Atletisme, director tècnic esportiu de les seccions del Club Muntanyenc Sant Cugat, que inclou la d'atletisme, i recentment ha estat escollit vicepresident del Consell Sectorial d'Esports, òrgan que gestiona l'Ajuntament de Sant Cugat.


El santcugatenc va participar, amb la selecció espanyola absoluta, en els Jocs Olímpics de Los Angeles, l'any 1984, en la prova de 4x400 metres. El 2014, amb 50 anys, va guanyar el mundial de veterans en pista coberta, a Budapest, amb la selecció espanyola, i en la prova dels 400 metres. Un any abans, el 2013, a Sant Sebastià, ja havia estat subcampió d’Europa en pista coberta, també com a integrant de la selecció espanyola i en la prova dels 4x200 metres. El 2015 va ser segon al Campionat d’Espanya, a Madrid, en els 400 metres. En la categoria de veterans ha aconseguit diferents títols en els campionats de Catalunya i d’Espanya, a banda de diversos rècords catalans i nacionals. I així també va ser quan era més jove i també competia.

Isidoro Hornillos i Raul Chapado, també candidats

A banda de Manel González, també han fet pública la seva intenció de presentar-se els candidats Isidoro Hornillos i Raul Chapado.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem