El Club Voleibol Sant Cugat subcampió d'Espanya cadet

El conjunt santcugatenc es queda a les portes del títol en una final contra l'ADV Rivas agònica que s'ha decidit al 'tie break'

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat ha fregat el títol de campió d'Espanya, però finalment la copa marxa cap a Madrid. El conjunt entrenat per Arseni Llenas ha perdut la final per 3 sets a 2 contra l'ADV Rivas, en un partit molt intens i emocionant fins a l'últim punt. L'equip madrileny ha vençut en el cinquè i definitiu set per 15-13, i ha guanyat així el primer títol de la seva història.

Llenas ja alertava en la prèvia que el Club Voleibol Sant Cugat havia de ser fidel al seu joc si volia guanyar la final. En acabar el partit, el tècnic ha lamentat que no hagi estat així: "No hem sapigut trobar la nostra manera de jugar. Aquesta era una de les claus. Massa nervis, molts errors quan no tocava, i errors en defensa, que és una de les nostres grans virtuts".

Llenas ha assegurat que "ara no podem estar contents", però ha reconegut que amb el temps es veurà diferent: "El nostre objectiu a principi de temporada era ser aquí. N'estarem contents d'aquí a uns dies".

A remolc en el marcador

La del cadet és una de les millors generacions del club. FOTO: Pere Fernández

El Club Voleibol Sant Cugat mai ha anat per davant en el marcador. Ha perdut el primer set 15-25, s'ha refet en el segon amb un 25-21 favorable, però ha tornat a posar-se per darrere en el tercer amb un altre 15-25.

El quart set ha estat el més emocionant. Amb empat a 12, les madrilenyes han fet un parcial de 0-4 que deixava a les santcugatenques en una situació molt delicada, però aquestes han reaccionat amb un espectacular parcial d'11-0 (23-16), que els ha permès guanyar el quart set (25-20) i forçar el 'tie break'.

En el 'tie break' el Rivas ha tornat a avançar-se (2-6) i malgrat que el Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit empatar (13-13), els dos punts decisius els ha fet el conjunt madrileny i s'ha adjudicat el títol.

Un títol històric pel Rivas

Carlos López, entrenador de l'AD Voleibol Rivas, ha assenyalat que és una fita històrica pel club: "És el primer campionat d'Espanya que guanyem. Som un club relativament jove, que està creixent, amb la base de les nostres escoles esportives, i és un orgull molt gran que jugadores que fa molts anys que estan al nostre club aconsegueixin això".

El cadet, una altra generació de primer nivell

No ha pogut ser la victòria, però el cert és que el Club Voleibol Sant Cugat hi ha estat molt a prop. Un cop més s'ha demostrat que aquest és un club que pot presumir de tenir una de les millors escoles de base de tot l'estat.

Lluís Moreno, president del Club Voleibol Sant Cugat, ha explicat que "una segona posició en un campionat d'Espanya d'aquest nivell és un regal. Hem fet una temporada magnífica, amb un equip que aspirava a tot". Moreno ha afegit que "hem d'estar orgullosos de la trajectòria d'aquestes noies".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem