El derbi Junior FC-Sant Cugat Esport FC, pels entrenadors Schönhöfer i Alcaraz

Pel tècnic del Junior FC, "el favorit és el Sant Cugat Esport FC perquè és l’equip que en aquests moments està millor", mentre que Alcaraz diu que "hem de veure si aguantem la pressió de ser líders”

Tal com ja han fet els capitans del Junior FC i Sant Cugat Esport FC, Bernat Mosquera i Sergi Rueda, els entrenadors Hans Schönhöfer i José Alcaraz també expliquen quina és la seva perspectiva del derbi de dissabte i la situació d'ambdós equips.

El tècnic del Junior FC, Hans Schönhöfer, ha explicat al TOT que “són punts importants” i que el favorit “és el Sant Cugat Esport FC perquè és l’equip que en aquests moments està millor. Però tindrem opcions i les hem d’aprofitar. Hem de fer un partit molt seriós, amb molta intensitat, i no cometre errades”. En el cas d’una derrota del Junior FC, Schönhoffer creu que “7 punts seran molt complicats de remuntar perquè ells estan bé i no perdran massa partits”.

Schönhöffer: “El Sant Cugat està per sobre de la resta d'equips”

L'entrenador del Junior FC ha afirmat que “en aquests moments, el Sant Cugat Esport FC està per sobre de la resta d'equips de la categoria. En la part ofensiva tenen molts jugadors de qualitat, podrien fer un parell d'alineacions amb jugadors competitius”.

Segons Schönhöfer, “l'objectiu de l'equip ara mateix és la segona posició, que dóna accés a jugar la promoció d'ascens. Però d'aquí a un mes veurem on estem”.

Alcaraz: “Veurem si som capaços d’aguantar la pressió de ser líders”

També en declaracions al TOT Sant Cugat, l’entrenador del Sant Cugat Esport FC, José Alcaraz, ha assenyalat que ser líders “és un objectiu que perseguíem. No vam iniciar la temporada amb bones sensacions, però mai vam perdre la fe en el grup i en el vestidor. Durant la campanya hem anat fitxant jugadors que creiem que ens podien aportar nivell”. “Ara que som líders, hem de veure si som capaços d’aguantar la pressió, que no serà fàcil”, ha assegurat el tècnic.

Respecte al derbi, Alcaraz creu que si guanyen el Junior FC “tindrem un bon matalàs de punts (7 punts), però quedaran 30 punts en joc i són molts punts”. Per a Alcaraz, el Junior FC és un equip “amb un bloc molt compacte, que té un bon tracte per la pilota i compta amb la velocitat de Rafiu i Mario. L'equip que faci menys errors és el que pot guanyar el derbi”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem