El DSV CV Sant Cugat, gran triomfador del Torneig Internacional de Voleibol Base

Ha guanyat en les categories infantil i juvenil i ha estat subcampió en cadet

El DSV CV Sant Cugat, en les categories infantil i juvenil, i el LTS Legionovia Legionowo de Polònia, en cadet, són els campions en la categoria Or del 15è Torneig Internacional de Voleibol Base Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez. En infantil, el DSV CV Sant Cugat ha superat en la final al LTS Legionovia Legionowo; en cadet, el LTS Legionovia Legionowo ha derrotat al DSV CV Sant Cugat, i en juvenil, el DSV CV Sant Cugat ha guanyat al Voleibol Sant Just.

L'entrega de premis ha estat presidida per Iban Mas, representant de DSV, patrocinador del CV Sant Cugat; Miquel Martínez, expresident i qui va iniciar aquest torneig, i Núria Terribas, presidenta del DSV CV Sant Cugat.

5 clubs europeus

En aquesta edició, amb 600 jugadores i 132 partits, hi han pres part 5 clubs europeus: el Riga Volleyball School (Letònia), el LTS Legionovia Legionowo (Polònia), el Pallavolo Tor Sapienza de Roma, la Scuola di Pallavolo Serramazzoni, i la Scuola di Pallavolo Anderlini.

Els 5 clubs de l'Estat espanyol que hi han jugat han estat el Getxo Voleibol, l'AD Voleibol Rivas, el Dragons Voleibol Moralzarzal, el CV Elche i el CV Alcobendas. També hi han participat 6 clubs catalans: l'AEC Vallbona Granollers, el Voleibol Sant Just, el CV Vall d'Hebron, el CV Esplugues, el CV Premià de Dalt i el CV Sant Cugat. Del club santcugatenc hi han participat 17 equips: 5 en categoria infantil, 6 en categoria cadet i 6 en categoria juvenil.

48 equips de 16 clubs

Enguany hi han competit 48 equips de 16 clubs: 16 en categoria infantil, 16 en cadet i 16 en juvenil. A més, com en darreres ocasions, els equips han estat distribuïts en dos grups diferenciats pel nivell de joc: Or i Plata.

A més, com ja és habitual, el dissabte 22 de setembre, a la tarda, s'ha fet la presentació oficial del torneig al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

El torneig s'ha jugat del dijous 20 al diumenge 23 de setembre, als pavellons de la ZEM Rambla del Celler i al Pavelló de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem