El duo català de sincronitzada guanya la plata als Jocs Olímpics

Andrea Fuentes i Ona Carbonell són nedadores del CAR de Sant Cugat. Encara poden guanyar un altre medalla

El CAR torna a estar d'enhorabona. La natació sincronitzada, fent bons els pronòstics, ja ha guanyat la seva primera medalla olímpica a Londres. El duo format per Andrea Fuentes i Ona Carbonell ha superat la puntuació de les xineses en l'última rutina, la rutina lliure, aquest dimarts a la tarda. Les catalanes han tret una puntuació total de 96.900 punts, 230 més que les xineses, que en la rutina tècnica havien fet una puntuació 50 punts superior. L'or l'ha guanyat la parella russa amb una puntuació de 98.900.

Amb aquesta medalla de plata Andrea Fuentes es converteix en la nadadora de sincronitzada catalana amb més medalles de la història, superant a la santcugatenca Gemma Mengual. Precisament, la nedadora de Valls havia fet parella amb Mengual a Pequín.

La natació sincronitada espanyola tornarà a competir en la modalitat d'equips el 9 i 10 d'agost, on són favorites, novament, per guanyar l'argent.

El waterpolo femení, a la final

La natació és l'esport que més èxits està donant a la delegació espanyola dels Jocs Olímpics, i precissament és la disciplina que té més esportistes catalans. El waterpolo s'ha sumat als èxits de Mireia Belmonte i la natació sincronitzada, i tant el conjunt masculí com el femení segueixen a la competició. Les noies ja tenen la medalla assegurada, ja que han guanyat aquest dimarts al vespre a Hongria (10-9) en les semifinals. La final serà aquest dijous, a les 21 hores, contra els Estats Units. Els nois s'enfronten aquest dimecres a Montenegro en els quarts.

Cal recordar que totes les disciplines de natació, a excepció dels salts, s'entrenen al CAR de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem