El Futbol Sala Sant Cugat inicia la pretemporada amb un stage a Andorra

Una vuitantena de jugadors de l'entitat, de benjamins a sèniors, han començat a rodar, del 4 al 6 de setembre

Una vuitantena de jugadors (dels equips benjamins a sèniors), entrenadors i directius del Futbol Sala Sant Cugat han fet un stage a Andorra, del 4 al 6 de setembre. L’èxit d’aquesta primera edició fa que el club hagi decidit repetir l’experiència la pròxima temporada 2016-2017.

Amb aquest stage a Andorra, el primer equip ha iniciat la pretemporada. També ha jugat un partit amistós amb el CE Sant Julià, amb qui ha perdut per 4 gols a 3. La resta de partits de pretemporada són els següents: FC Barcelona B (2a Divisió A)-FS Sant Cugat, el dimecres 9 de setembre; FS Sant Cugat-Parets (3a Divisió), el dissabte 12 de setembre, i FS Sant Cugat-CE Escola Pia Sabadell (2a Divisió B), el dimarts 15 de setembre.

Javi Gil i Shogo Oginari, els fitxatges

L'expedició del primer equip, a Andorra. FOTO: FS Sant Cugat

Després de les baixes de Pau Savé (ha fitxat per l'Esplugues de 2a Nacional B), i d'Enric Broto i Jordi Alcoriza, que han deixat el futbol sala, el FS Sant Cugat ha incorporat el porter Javi Gil, de 29 anys, i procedent del CN Sabadell, i el japonès Shogo Oginari, que fins ara jugava a la Universitat de Doshisma. Té 21 anys i juga d'ala.

Fortea i Pros pugen al primer equip

Els equips de base del FS Sant Cugat han jugat partits amistosos amb el CE Sant Julià. FOTO: FS Sant Cugat

El club segueix apostant pels jugadors de la base i, d'aquesta manera, Víctor Fortea i Guillem Pros Willy fan el salt al primer equip. En el seu primer any de sènior, Fortea, que la temporada passada jugava al juvenil A, puja directament al primer equip. Aquest ala ja va jugar algun partit la campanya anterior amb el sènior A. Per la seva banda, Willy, que arriba al primer equip procedent del sènior B, també va jugar la temporada passada diferents partits amb el primer equip. La seva posició és d'ala-tanca.

També hi ha tres jugadors del segon equip que estan fent la pretemporada amb el primer equip i que durant la temporada podrien disposar de minuts amb el sènior A. Són Jesús Manchado Chusi (pivot), Alex Quilez (tanca) i Sergi Pros (ala-tanca).

Respecte a la temporada passada segueixen a l'equip els porters Jordi Palau i Carlos León, i els jugadors Marc Casas, Adrià Peiró, Pol Calvó, Alex Katib, Oscar Rosell Xaus, Jordi Savé i Enric Sánchez.

El primer partit, el 20 de setembre, al Pavelló 3

El FS Sant Cugat iniciarà la lliga del grup 2 de la 3a Nacional el diumenge 20 de setembre, a les 16 hores, al Pavelló 3, davant el Futsal Restaurant Lo Cargol Lleida.

La botiga santcugatenca Thinkinsport seguirà sent empresa col·laboradora del FS Sant Cugat i, en aquesta ocasió, vestirà als jugadors del primer equip.

19 equips

El FS Sant Cugat tindrà 19 equips aquesta campanya. Són 2 sèniors, 3 juvenils, 5 cadets (1 equip més que la temporada anterior), 4 o 5 infantils, 3 alevins i 2 benjamins. Daniel Arrufat s'estrena com a nou director tècnic esportiu del club (de benjamí a juvenil), en substitució d'Enric Broto i Roger Bosch. El club presentarà oficialment els seus 19 equips el dissabte 3 d'octubre, al Pavelló 3.

Jaume Martínez, que dirigirà el primer equip per segona temporada consecutiva en la seva segona etapa al capdavant del sènior A, continuarà sent el coordinador dels dos equips sèniors.

El club organitzarà un torneig Internacional solidari

El FS Sant Cugat organitzarà, per primera vegada, el Torneig Internacional Solidari Fundació Eric Abidal, el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. Cada equip participant haurà de pagar 150 euros, que aniran íntegrament a la fundació. Les categories que ha establert l'organització són benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. El divendres 4 de desembre es farà un sopar solidari, en un restaurant encara per definir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem