El fairplay, protagonista del 3x3 del Qbasket

El Torneig de 3x3 de Festa Major - Memorial Miki Martínez ha estat un èxit de participació i de joc net

El QBasket Sant Cugat ha organitzat, aquest dissabte, 2 de juliol, la 4a edició del Torneig de 3x3 de Festa Major – Memorial Miki Martínez. Una trentena d'equips, de 3 o 4 jugadors cada u, s'han reunit durant tot el dia al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, dividits en cinc categories: Aleví, Infantil, Júnior, Sènior i Veterans. Al matí s'ha dut a terme la fase regular i a la tarda les semifinals i les finals. La categoria de veterans només ha jugat a la tarda. Als guanyadors de cada categoria se'ls ha entregat una copa.

La pista ha quedat dividida en dos camps, en cada un dels quals s'hi jugava un partit simultani de 3x3, fent servir només una de les cistelles cada partit. L'equip guanyador era qui anotava abans 16 punts en el 15 minuts que durava cada partit, o el que havia fet més punts un cop acabat el temps. Un fet destacat, que denota el bon ambient i el fairplay de la jornada, és que no hi ha hagut àrbitres, sinó que eren els equips qui marcaven les normes. Dídac Vidal, director tècnic del QBasket Sant Cugat, ha destacat el “molt bon ambient, moltes ganes de passar-ho bé i de gaudir del bàsquet.”

Gran part dels equips eren de l'entorn del club organitzador, però també hi han participat equips integrats per jugadors de la Unió Esportiva Sant Cugat, i, en les categories menors, quatre equips escolars. A part, a la categoria de sènior també hi havia jugadors d'equips de fora el municipi, i dos equips formats pel grup d'amics de Miki Martínez, que cada any s'inscriuen a jugar.

 

Memorial a Miki Martínez

Miki Martínez era un jugador del club, quan encara era el CB Mira-sol, que va morir de càncer ara farà cinc anys. Els amics, conjuntament amb el club, van decidir retre-li un homenatge, i des de llavors cada any organitzen, per Festa Major, aquest torneig, el qual s'ha convertit en una festa del club.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem