El Club Riders de Sant Cugat reivindica un nou 'skate park'

Aquest club, recentment creat, ha organitzat un Campionat Amateur d'Skateboard

L'skate park del Parc de la Pollancreda ha acollit aquest divendres, 1 de juliol, el Campionat d'Skateboard Amateur, una competició organitzada pel Club Riders de Sant Cugat, en què han participat entre 30 i 35 riders. Aquesta activitat ha estat una de les novetats esportives de la Festa Major d'enguany.

 

Mireu les millors imatges de la competició

 

Segons Roger Sáez, portaveu del Club Riders de Sant Cugat, la competició també té un component reivindicatiu: "L'actual skate park està molt malmès, i demanem a l'Ajuntament que en faci un de nou, on es puguin fer competicions. Actualment", ha explicat Sáez, "tenim joves que estan pujant molt fort, que competeixen, però aquest skate park no està en condicions".

 

La competició ha comptat amb dues categories: amateurs i open. L'organització ha lliurat un trofeu als tres primers classificats de cada categoria i d'altres distincions als riders participants. També s'han fet sorteigs de regals. D'altra banda, la competició ha servit perquè molts dels joves que hi han participat s'adherissin al Club Riders de Sant Cugat.

El TOT amb la Festa Major

La competició ha deixat imatges impactants com aquesta FOTO: Lali Álvarez

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si elvídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

 

Ja dijous, l'activitat començava a la tarda amb propostes com el partit de futbol entre periodistes i polítics, i altres activitats esportives que podeu reviure enfotografies. Més tard, l'Esbart portava 'Petjades' als carrers de Sant Cugat. Una proposta que el TOT recull en imatges i vídeo, i Kiko Veneno omplia la plaça d'Octavià. Mireu com va ser el concert amb vídeo.

Mireu les imatges de dijous de Festa Major.

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem