El Futbol Sala Sant Cugat inicia la pretemporada en la seva aposta pels jugadors de casa

El porter Àlex i l'ala-pivot Pau, del sénior B, i Víctor Marimon, del juvenil A, pugen al primer equip

Amb l'objectiu de lluitar per retornar a 3a Nacional, el primer equip masculí del Futbol Sala Sant Cugat inicia la pretemporada aquest dilluns, 26 d'agost. Un any més, el club aposta pels jugadors de la casa i, d'aquesta manera, 3 jugadors pugen al primer equip. Són el porter Àlex i l'ala-pivot Pau, del sénior B, i Víctor Marimon, del juvenil A. L'entitat que presideix Jordi Palau només ha fet 2 incorporacions: el tanca Marc Massana (Les Corts) i l'ala Raul Prados (Arrahona).

 

Només hi ha una baixa

Els jugadors que segueixen defensant la samarreta vermell-i-negre són el porter Dani Chueca i els jugadors Jordi Magrià, Bernat González, Josep Puig, Alex Quílez, Javi Reyes, Aaron Guirao, Arnau Pie i Marc Juncosa. A més, l'equip també compta amb Òscar Rosell 'Xaus' i Victor Fortea, que s'estan recuperant d'un trencament de lligaments encreuats. Gonzalo Sagnier és baixa.

Els 5 partits de pretemporada que jugarà el conjunt que entrenarà Manel Muñoz per tercera temporada consecutiva són els següents:

-Diumenge, 1 de setembre, a les 19 hores: FS Sant Sadurní-FS Sant Cugat.

-Dissabte, 7 de setembre, a les 18 hores: FS Sant Cugat-Ciutat de Mataró.

-Dissabte, 14 de setembre, a les 17.30 hores: FS Sant Julià-FS Sant Cugat.

-Dimecres, 18 de setembre, a les 22 hores: FS Sant Cugat-González Serra.

-Dissabte, 28 de setembre, a les 18 hores: Sant Andreu de la Barca-FS Sant Cugat.

 

La lliga comença el 5 d'octubre

El Futbol Sala Sant Cugat estrenarà categoria, la Divisió d'Honor Catalana, rebent, al pavelló de la ZEM La Guinardera, el FS Parets, equip que la temporada passada va finalitzar 6è amb 44 punts en aquest grup 1, el 5 d'octubre. Els vermell-i-negres, enquadrats en el grup 1, estrenen la màxima categoria del futbol sala català després de descendir de 3a Nacional com a 14è i antepenúltim amb 30 punts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem