El júnior del Club Gimnàstica Sant Cugat, vuitè en la Copa del Món d'estètica de grup

Amb aquest resultat en la tercera fase d'aquesta competició, l'entitat s'ha classificat per a la final de la Copa del Món que es farà a Chicago, però no hi prendrà part

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha finalitzat en la vuitena posició en la tercera fase de la Copa del Món de gimnàstica estètica de grup, en categoria júnior. Les santcugatenques han estat el millor equip de l'Estat espanyol en l'última competició internacional de la temporada 2017, que també ha estat Campionat d'Europa, i que es va fer del 20 al 22 d'octubre a Sofia (Bulgària). Amb aquest vuitè lloc, el club santcugatenc ha aconseguit la classificació per a la final de la Copa del Món que es farà a Chicago, però l'entitat no hi participarà.

El Club Gimnàstica Sant Cugat ha estat integrat per les següents gimnastes: Alexandra Millner, Florencia Silberman, Gemma Sánchez, Judit Castells, Kateryna Vorovyoba, María Luisa Fernández, Mei Martínez Piñero i Mireia Maresma. Tania Müller, directora tècnica esportiva de la secció de gimnàstica estètica de grup del club santcugatenc, ha explicat que "hem fet una competició molt regular".

El Club Gimnàstica Sant Cugat té previst participar del 8 al 10 de desembre, a Sagunt (València), en la primera fase de la Copa d'Espanya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem